Då var det överstökat då

Jag är så besviken och ledsen idag så det finns inte. Jag har gråtit och varit arg om vartannat. Jag förstår inte hur människor tänker, jag gör verkligen inte det. Jag gav det en chans det gjorde jag, jag försökte verkligen. Men jag hade rätt det blev som jag förutspått. Ibland hatar jag att ha rätt. Jag förstår inte? Jag gör inte det. Jag vill bara skrika, men med hänsyn till en person kan jag inte göra det. Jag vill inte såra denna människa som jag älskar, jag varken kan eller vill. Men nu räcker det. Har blivit besvikna gång på gång och jag orkar faktiskt inte mer. Jag lider i det tysta. Och sen får alla andra bete sig hur fan dom vill men jag får inte yttra mig utan att bli påhoppad det stör mig också.

Ja julen ja, tänker inte skriva nåt om julen. Finns inget att skriva heller. Felix var mycket nöjd med sina julklappar. Han fick:

* 3 Olika böcker, varav en med skiva till
* Legoborgen (som han önskade sig så)
* Rättfällanspel
* Choklad
* En pyjamas
* Ett coronspel
* och en Astrid Lindgren film

Alice fick:
* En Hortonelefant
* En pyjamas
*Ett par vantar

Så här i efterhand kan jag ångra att jag och Kim inte köpte klappar till varandra eller något gemensamt som vi vill ha för pengarna som vi lade på julklappar till andra. Men vi ska allt köpa nåt gemensamt ändå det ska vi,. Ekonomiskt sett är det ju inte så fett nu när jag är av med extrajobbet och Kim är pappaledig och vi har ju väldigt mycket räkningar jämt. Men det var frivilligt så klart och vi får skylla oss själva det vet jag.
 
Idag kommer världens bästa Tina hit och är tomte för Felix eftersom det inte kom någon tomte igår på julafron. Hon tyckte minsann att han skulle få en tomte, så hon offrar sig och kommer hit med klappar till barnen. Kan man hitta en bättre vän? Nej jag tror faktiskt inte det. Vi älskar dig vännen, du är bäst!

Julen är barnens högtid, nån som vill argumentera emot? Önskar bara att alla kunde fatta det!

Här kommer lite bilder från igår på mina underbara små kottar:













Här ska byggas! Pappa och son har iaf nåt att sysselsätta sig med ett tag.

Summa summarum nästa jul firar vi själva i husvagnen nånstans där det finns snö. Kim sa så igår. Tror dock inte det blir nån jul i vagnen, men själva hemma med barnen fine by me!

Kommentarer
Postat av: Tomten

Ho Ho Ho... Tomten är på väg =)

2008-12-25 @ 16:00:03
Postat av: Johanna

Julen är väldigt krystad tycker jag. Man bygger upp så mycket förväntningar och oftast, ja faktiskt oftast blir man bara besviken. Julen är inte bara en tid som är varm och kärleksfull, den kan vara mycket mörk också.

Jag har inte firat den i år. Jag jobbade natt och ska så även göra den här natten.

Känns skönt.

Men den dagen man får barn drar väl karusellen i gång igen :P

God jul Maria!

2008-12-25 @ 18:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0