Lyckliga jag

 Har suttit och sträckläst en blogg och insett hur lyckligt lottad jag är. Jag har en underbar man i mitt liv. Vi är lyckliga tillsammans och har ett hus och två underbara friska barn tillsammans. Jag går på universitetet och utbildar mig. Och jag har en massa underbara vänner som finns där för mig om det skulle vara något. Jag är riktigt lyckligt lottad. Det måste jag börja tänka på. Och att lägga mindre energi på människor som irriterar mig. Jag har tillräckligt många underbara människor i mitt liv, jag behöver inte alla de andra. Jag älskar mitt liv och är väldigt tacksam för allt jag har. Men det gäller att ha det i tankarna lite oftare. Bloggen jag läste var Vimmelmammans och den är underbart bra alltså. Hon som skriver är en småbarnsmamma som jobbar på en tidning och som skriver om sitt vimmel med kändisar, sonen Lennox, hennes man och hennes kamp mot tjocktarmscancer. Kan verkligen rekommendera den för er.

Annars är det alltför slappt här hemma. Jag kan inte somna på nätterna och kan inte vakna på mornarna. Slappheten personifierad känner jag mig som. Men nu får det vara slut på dessa fasoner. Imorgon är det jag som ställer väckarklockan och får rätt på allt igen. Det är skönt att ta det lugnt men nån måtta får det vara. Hade tänkt oss till Karlstad imorgon med. Måste hitta en overallt till Alice. Har redan köpt två som vi fått lämna tillbaka för att de varit på tok för små. Vi måste ha en som är i storlek 86. Mamma och brorsan ska få vara barnvakter så vi kan handla i lung och ro. Blir bra mycket lättare än att släpa runt på två barn.

Som sagt livet är ljuvligt. Bloggar och lyssnar på Ozzy

Though I know we must be parted
As sure as stars are in the sky
I'm gonna see YOU when it comes to glory
And I'll see you, I'll see you on the other side
Yes I'll see you, I'll see you on the other side


Känner att det är dags att umgås med lite vänner snart. Nu har jag suttit hemma i två veckor, nu behöver jag träffa mina underbara. Var på förslag att ses lite ikväll men jag vet inte om jag kan. Men en annan dag snart hur som helst. Saknar min lail en hel del faktiskt. Vi måste bli bättre på att styra upp träffar.

U2 med så klart. Youtube är grejer det!

Let's see colours that have never been seen
Let's go to places no one else has been

You're in my mind all of the time
I know that's not enough
Well if the sky can crack, there must be some way back
To love and only love


Nu ska jag lägga ner här och försöka styra upp nåt här hemma, kan behövas :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0