Dumma människor finns det gott om

Tror ni jag fick biljetter till Coldplay då?? Klart som korvspad att jag fick! Loggade in på ticnet, kastades ut igen och loggade in och satt i kö och bokade och betalade hela tre biljetter! Jag och Tiki åker, vem den tredje lyckliga personen är får vi se. Har informerat mina närmaste, men är de sega och inte vill så är det deras förlust. Då säljer jag den till högstbjudande. Jag ska iaf dit och det ska bli riktigt skoj!

Efter att ha suttit framför datorn ett tag begav jag mig till skolan. Hade mattegympa i tre timmar och det var verkligen skitkul! Tror att jag går i en riktigt bra klass faktiskt, även fast jag inte kan namnen på hälften av dom. Men de verkar vara bra människor. De jag hänger med är härliga. Efter tentan på fredag så ska vi ut och dricka lite vin på eftermiddagen och äta lite lunch eller så, sånt är alltid trevligt.

Men nu måste jag få klaga lite. Ibland undrar jag vad fan folk tänker med. Hur står det till uppe i knoppen på folk? Jag åkte bussen hem från Karlstad (som kröp fram) och hann med min buss hem mot Bäckislava som väntade in den från Karlstad. Och på bussen kliver en pojke som jag känner, vi kan kalla honom för Kalle. Vi kliver av samtidigt ute vid stora vägen. Jag frågar honom om han ska gå hem. Ja svarar han. Eftersom min mamma kommit ut för att hämta mig (jag är bortskämd jag vet) så frågar jag Kalle om han inte vill åka med oss in till byn annars hade han fått gå 2 km. Han säger att det kan han väl och eftersom mamma står på andra sidan av stora vägen så måste vi gå över vägen. Och det är det här som gör mig upprörd. Han börjar gå framför mig och han går inte längst ut på kanten utan mer på sidan av vägen (alltså körfältet) han har en svart jacka och inte en reflex så långt ögat kan nå. Jag ropar åt honom att han måste gå långt in på kanten ja i snön. Bilarna ser dig inte säger jag, det är ju livsfarligt. Får honom att gå längre in mot kanten och sen knallar vi över vägen när jag ser att det inte kommer nån bil. Sen åker vi hemåt. Vad blir det som sagt? Vilken normalt funtad förälder låter sitt barn gå över en stor riksväg i mörkret utan reflex och sen ytterliggare en bra bit på en annan rätt så mörk väg. Vill dom att han ska bli överkörd? Jävla nötter! Jag blir så förbannad. De har ju ansvaret för barnet och sätter han inte på sig nån reflex på egen hand så måste de ju göra det åt honom alt. sätta på honom en reflexväst för då syns han bra. Bilarna kör ju fort som bara den där ute på 26:an.

Imorgon är det Luciafirande på Felix dagis, vi ska antagligen dit en sväng. Felix vill så gärna. Han har fått alvedon idag, imorse hade han hög feber men sen provade vi inte igen nu på kvällen, men han är rätt så pigg. Däremot har det börjat rinna ur Alice näsa så det är väl hennes tur nu. Felix är inte snorig alls. Vi får se hur dom mår imorgon. Felix har tid på dagis mellan 7 och 12 men om vi går dit så går vi hem efter fikan sen.

Filmade Alice förut när hon satt i baljan och badade, kul att vi kommit igång igen. Hon var så söt där hon satt och plaskade och smakade på vattnet och pratade.

Nu ska jag se på Brothers and sisters, sen blir det kvällen ska ju upp tidigt imorgon.

Kommentarer
Postat av: Sara

Reflexer är verkligen skitviktigt. Har läst lite TT-nyheter om det nu n'är det är aktuellt. Det är också viktigt att byta reflexer med jämna mellanrum för de blir dåliga! Det visste inte jag. Borde kanske byta den jag har i jackan för den har nog några år på nacken.. ha de gott!

2008-12-12 @ 01:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0