:)

Nu är det hög tid för ett blogginlägg var längesen jag skrev sist och det beror på att jag har varit ägarinna till det sämsta tangentbordet i modern historia, helt värdelöst vissa tangenter har knappt gått att ens trycka in. Men nu har jag fått ett nytt logitech av Kimpa som funkar bra mycket bättre fick en ny mus oxå då min förra sjöng på sista refrängen och hade börjat vandra iväg av sig själv.

Idag har vi varit hemma hos A där har barnen lekt och A har bakat semlor till oss jättegott såklart och hon hade en specialare för sig istället för mandelmassa hade hon sylt och vaniljcreme i, det var väldigt gott. Jag är inte så förtjust i mandelmassa heller, äter det bara om det är sparsamt men det är det ju sällan på semlor man köper utan är ibland nästan lika mycket massa som grädde tyvärr. Kimpa kom och hämtade oss och vi åkte hem åt middag och lade barnen. Nu är jag jättetrött men ska vara vaken länge idag då min favoritserie går senare ikväll sen.

Har inte hänt mycket här sen sist, vi har blivit med akvarie igen. Kimpa köpte ett här om dagen ett möbelakvarium det kommer nog att bli skitfint när det är klart. Ett tag var det ju akvarium högt och lågt här hemma men nu var det ett tag sen så det är nog på tiden.

Har verkligen inget mer att skriva så jag sätter punkt här.


Kommentarer
Postat av: Tezz

Fina foton...
JAså har ni köpt akvarium igen,kunde ju fått vårat,vi ska slänga det,har ej varit användt på över ett år..
Har du inte testat vaniljsemlorna de har på höghuset här i stan???SÅÅÅ goda så...
Ska ni med å sjunga på torsdag?Hör av dig i så fall.
KRAMAR

2008-02-06 @ 00:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0