Babyboom boom

Pesten härjar alla ska ha elaka dvärgar...... verkligen alltså det är hur kul som helst 3 stycken jag känner är gravida och en tjej till och hennes kille ska snart sätta igång verkstaden. Det kommer snart bubbla över av bebisar. Det är inget konstigt med det man kommer upp i en viss ålder och det är helt naturligt att man vill yngla av sig lite, ursäkta uttrycket man vill ha en bebis. Bebisar är underbara, Alice är så go här hemma och jisses vilka lår alltså hon är en riktigt liten tjockis! Vackra lilla tjockis gott gott gott! Så det är kul att mina kompisar skaffar barn, märkte under min graviditet att det fanns ett helt annat intresse hos mina vänner än när jag väntade Felix och nu vet jag varför, fast det visste jag redan innan också för den delen.

Idag har jag varit i skärgården och gått på promenad med en kompis och det var kyligt. Alltså jag borde inte åka iväg så där för jag glömmer allt. Jag hade varken med mig mössa eller vantar och det var ett stort misstag kan jag säga. Fan va det blåste där! Trodde öronen skulle trilla av så kallt var det. Skulle behöva ligga i ett varmt badkar hela dagen för att få upp värmen igen. Ska laga soppa idag det får duga som värme. Felix har längtat efter soppa hela veckan så idag har jag lovat honom det.

Snart är det helg med, skönt det. Har inga planer kanske ska hjälpa mamma lite annars blir det mest mys hoppas jag. Kim ska fixa med sin dator idag ska be han koppla in högtalare i min nya dator, blir galen vill så gärna lyssna på musik på den igen.


Kommentarer
Postat av: Frida

Ha en trevlig helg! :D fin blogg du har förresten!

2008-02-21 @ 18:39:57
URL: http://klarafrida.blogg.se
Postat av: charlie

du. det är livsviktigt att de sätter igång serierna igen. jag har nada att göra. sitter i mörkret å tycker synd om mig själv - nästan!
desperate, greys, ugly & men in trees
flera timmars romantik, spänning, förskräckelse och smärta i veckan.
får nog leta upp något annat gammalt å kolla på, sträckkolla på så jag inte tuggar sönder bordet!
det blir nog bra där borta i maj. jag å mina tjejer. vi vet att du har fullt upp å det är ingen fyllekaja (som vi andra är) som vi söker.
det är bara lite kvalitetstid med pöösan med sporrar you know!
puss å kram.

2008-02-21 @ 22:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0