2008

Då var det januari igen då, 2008 ett helt nyt år framför oss har vi nu. känns bra tycker jag! Hoppas att det blir ett bra år bättre än förra kanske men tveksamt. Förutom pappas dödsfall så var förra året ett lovande år, jag hade roligt gick i skolan och umgicks med mina vänner. Detta år kommer att gå åt till att vara mammaledig och mamma i ren allmänhet men jag hoppas på nån resa och en del umgänge trots allt.

Idag är jag rätt så trött, firade nyår hemma hos en kompis och hennes familj igår och det var väldigt trevlig. Vi åt god mat och efterrätt och massa godis och bara umgicks. Barnen lekte som bara det och bra lekte dom oxå och kom inte ihop sig en enda gång, sen smällde vi en massa raketer eller våra karlar gjorde det och vi stod uppe på deras stora altan och tittade på. Sen åkte vi hem efter tolvslaget faktiskt. Felix var gott sliten när vi kom hem och grät en del men annars gick det bra. Alice hade redan somnat för natten och väl hemma somnade hon om igen och sov bra resten av natten som tur är. Idag har Felix varit slten och trött och Alice har sovit mer än vanligt men annars är allt fint. Svärmor var här förut och åt mat med, trevligt trevligt. En kompis till Felix var oxå här och det är otroligt hur tuffa dom små krabaterna kan vara. Han kom in här och skulle spela på datorn och sen gick han till köket och snodde Felix tuggumin som stod högt uppe på fläkten och sen gömde han paketet i Felix rum och gav Felix ett tuggumi och åt upp resten själv innan han gick hem. Tyckte det var lite väl magstarkt men barn är barn och han brukar ha koll på vårat kylskåp och annat ätbart. Men inte ska man behöva gömma saker för barn som är här på besök...eller?

Felix är förresten nyfriserad och det hela är en smårolig berättelse. Han var så där långhårig igen och vi har inte kommit iväg till frissan så jag fick nästan ångest då Kim tog fram trimmern och frågade om Felix ville bli klippt med den, först så tvekade han men sen när han bestämde sig att han verkligen ville klippas så kunde vi inte backa ur jag och Kim men vi var lute oroliga för att det skulle bli alldeles för kort men men Kim satte igång och började klippa honom. När han var klar var han snaggad och snygg det blev inte alls lika kort som vi trodde från början, kort är det riktigt kort men han är fin. Ser dock jättestor ut och lite som en liten ligist men pojkig och snygg som vanligt.

Har en dotter här hemma som försöker le hur ljuvligt är inte det? Ska mata henne för kvällen nu hade jag tänkt, för ikväll blir det till att kojsa tidigt. Återkommer med en silly liten årskrönika.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0