Depp

Ingen bra dag idag känner mig smådepp, inget allvarligt som vanligt less bara. Expressen suger måste jag ara säga de har ett test då man ska kolla om man hänger med i veckans nyheter men så har de inte själva koll på läget och skriver fel information i flera av frågorna sånt stör mig.

Ska snart se på en film och pigga upp mig själv lite. Kommer nog kännas bättre snart. Det som tynger mig är väl egentligen att jag skulle vilja vara mer än bara förälder, älskar barnen oändligt mycket men skulle vilja ha ett liv brevid detta kunna umgås med vänner lite, detta blir ju bättre sen när jag slutar amma henne för hon är så beroende av mig hela tiden lilla gumman. På måndag kommer en gammal f.d ingift släkting hit för att kolla på Alice trevligt kanske men jag har inte träffat henne på hur många år som helst förutom en gång då jag sprang på henne på stan, hon är välkommen men man undrar bara vadan detta intresset helt plötsligt?

Ska vandra iväg till soffan och be en stilla bön att inte Alice vaknar i filmen (tycker mig höra henne grymta redan nu).

Bye!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad blev det för bra film...?? Hoppas allt är bra... Kram

2008-01-27 @ 20:22:40
URL: http://annis79.blogg.se/
Postat av: maria

Det blev Brokeback mountain faktiskt hade inte sett den innan. Ja tack allt är bättre. Du är rar du! Tack

2008-01-28 @ 15:04:19
URL: http://mariia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0