En tur till Max

Händelserik dag. Varit på bvc med Alice och vägt henne hon är numera 59 cm lång och väger 5,5 kg en liten knubbis men det är bra så ska en välmående bebis se ut! Sen åkte vi vidare mot Karlstad och handlade hyllor till datorerna, samt till Ikea där vi handlade ett databord, datastol, stekpanna mm. Felix ska få en egen dator på sitt rum. Han spelar ofta spel som Kalle kunskap, sen skriver han i word och surfar på bolibompa.se och han kan allt det här själv öppnar program och skriver och grejer och loggar in på nätet och så. Vi ska dock begränsa användandet så han inte sitter hela dagarna. Vi åt lunch på en nyöppnad Maxrestaurang och nu förstår jag vad alla menar med att det är så gott där. Det ser ut som på donken (fast snyggare) men det smakar som på ett gatukök med goda burgare och dressing. Min vegoburgare var jättegod så dit åker vi fler ggr. Ja det var faktiskt min första gång på Max tro det eller ej.

När vi sen kom hem så drog älsklingen iväg till min mamma för att hjälpa henne med en grej och jag blev ensam med barnen och båda grät. Eller ja Felix grinade och gnällde och Alice tokskrek, efter många om och men lyckades jag tillfredsställa deras behov (mat, bajsblöja, bolibompa och mat) och då sänkte sig lugnet över huset igen, men försent jag hade fått den värstaste skallvärken! Trodde huvudet skulle gå sönder. Gick över med tabletter. Har sällan ont i huvudet så jag ska inte klaga jag vet ibland kör det ihop sig.

Imorgon blir det eventuellt en promenix och kanske restaurangbesök med några vänner! Ska bli otroligt trevligt, behöver komma hemifrån och vara utan barnen en stund.

Sov dåligt i natt då Alice krånglade fint mycket så jag ska sova nu. Som tur var så vaknade Kim och frågade om han kunde hjälpa till med något sen erbjöd han sig att ta med Alice upp så jag fick sova vidare så de gick till soffan och jag fick sova 2 timmar till sånt gillar vi! Synd att han inte kan vara hemma oftare.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0