Ge mig vår och sommar

Jisses vad lilla damen sover gott i vagnen! Lade henne i den runt 13.30 för att gå och hämta Felix på dagis sen somnade hon när vi kom hem och sover fortfarande i den. Vaknade och skrek för nån timme sen men somnade genast om. Så länge skulle hon aldrig sova inomhus. Förhoppningsvis så tar jag mig iväg på en promenad imorgon igen så hon får luft samt sova gott i vagnen.

Kim har 2 pappadagar kvar att ta ut och kommer att vara ledig två fredagar i rad, underbart rent ut sagt! Man glädjer sig åt det lilla. Men det passar bra då vi ska väga Alice på fredag samt handla en del. Vill ha lite nya kläder till Alice samt ett nytt babygym mm. Är dock lite besviken på Kimpa (bara lite) har ju Prison break hemma snart och han vill inte se det idag för han har andra planer, han tror att jag kan vänta tills imorgon, men frågan är om jag verkligen kan det? Har väntat länge nog nu sen är jag duktigt uttråkad med så jag vet inte jag.

Läntar till våren och sommaren! Efter semester och semesterresor framförallt, vill ut och resa lite inte så långt eller så men bara se nya platser och nya miljöer det vore underbart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0