Syndarlördag

Blev ingen bantning idag heller kan jag lova iof skulle jag börja på måndag. Idag har jag syndat som den syndare jag är. Hämtpizza, semla, vinegum och nötter svårt det här som sagt. Men det är lördag det får man inte glömma. Annars har dagen varit hur lugn som helst har varit inne med Felix hela dagen. När han kom till oss i morse så höll han sig för halsen och sa att det gjorde ont när han svalde sitt spott. Och nu är han varm som en kamin igen lilla gubben. Är förresten väldigt stolt över Felix som vanligt, ni ska se honom här hemma han håller på han räknar redan till över 100 och kan alfabetet och sitter och skriver namn och andra saker med penna som bara den, det är kul att se han är tidig med det skulle jag tro. Idag sa han till Kim att om man tar bort g så heter det lörda men sätter man dit g så blir det lördag, snille han är. Det har han inte efter mig det lovar jag:)

Igår klagade jag på hundar eller det gjorde jag inte alls det utan snarare hundägare eller snarare vissa hundägare långt ifrån alla jag vet, men de hundägarna ger ju alla andra hundägare dåligt rykte vilket är väldigt ledsamt, Men hur som helst idag vill jag kasta en liten känga till mina kära katter, de har de senaste 2 dagarna grisat ner i köket igår en stor spya med bla ärtsoppa i på golvet och idag en stor råtta utan huvud, trevligt med djur va?

Annars är livet fint nu ska jag se på Bolibompa med Felix. Trevlig helg!

Har förresten en låt i huvudet en låt med Kate Winslet (visste ni att hon sjöng?) Inte jag men den är sentimental men bra, heter What if förresten.

Kommentarer
Postat av: Tezz

WOW,vad ska det bli av den pojken...
HAn börjar universitet på en gång eller?*S*
Kul att han är intresserad av det,för det är ju inte alla barn.
HA en fortsatt trevlig helg.
Hör av dig då ni ska till stan kanske vi kan ta en promenad ihopa eller nått,så kanske vi går ner något gram,hehe.=)
KRAM

2008-01-12 @ 19:53:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0