High expectations

Då har man överlevt en opponering då, men det var ingen konst kan jag lova. Den var precis plättlätt. Hon som opponerade på mig tyckte att jag hade gjort ett bra och intressant arbete. Hon jag opponerade på påvisade jag alla småfel för men det ville hon att jag skulle göra oxå. En av uppsatserna var av sämre kvalitet som jag skrev igår men idag förstår jag varför. En ung tjej som hade skrivit den och hon skrev mest ihop den för att ha nåt med sig som hon sa. Så det förklarade väl ett och annat. När jag kom till stan så kom Kimpa och barnen och hämtade mig och vi tog en skärgårdstur för det ville Felix sen åkte vi och handlade och sen hem. Alice började gråta litegrann i affären och sen nästan hela vägen hem och när hon gråter så vet man att nåt är knas för det händer i stort sett aldrig annars. Jag gissade på magen och ack så rätt jag hade. Vi gick hjälpa henne att få ut det och liten grät och grät. Jag ska kontakta bvc, jag vet att det inte finns mkt dom kan göra, men tips och råd vad som helst. Jag tänker inte låta henne gå igenom samma sak som Felix gjorde. Hon är ju så liten, hon ska inte behöva lida. Sen blir det säkert psykiskt för henne som det blev det Felix, det måste göras stoppas innan det blir så. Måste!

Nu ska jag bara skicka in m in uppsats och opponeringstext så är jag klar med skolan sen, det är skönt. Kimpa börjar jobba på måndag det är mindre skönt. Nu ska jag ta tag i ett annat projekt, vad det är får ni se eller höra om en annan dag, de flesta vet det redan. Sen ska jag försöka att sluta att ställa en massa krav på mina nära och kära. Jag gör det inte medvetet men jag har kanske för höga krav på mina kompisar, det ska jag inte ha för det leder bara till att jag blir besviken. Man kan inte förvänta sig allt för mycket av folk, tyvärr alltså. Skitsamma. Imorgon blir det kanske himlakul igen, trevligt men lite för kyrkligt för min smak. Inget fel i kyrkligt men det kan bli lite strikt och stelt och sen att sjunga att gud är allas pappa jag vet inte jag.....skitsamma once more.

Sängen nu!

Kommentarer
Postat av: Sara

Å vad härligt att du är klar!! den där opponeringen o det till c-uppsatsen tyckte jag var det värsta nästan under hela skoltiden. Jag hatar/hatade iofs alla former av redovisningar o sånt framför folk

2008-06-04 @ 06:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0