Tillökning

Jag vet att jag för några dagar sen skrev ett inlägg om att jag inte hade lust att lägga flera tusen på en katt jag tar härmed tillbaka det uttalandet! Jag och Kim är numera snart ägare till en underbar liten katt. Det blir en perserhona och hon är chinchilla och shaded silver (hennes föräldrar) och hon är så söt så man nästan går sönder när man tittar på henne!





Bestämde mig i söndags eller så att jag skulle köpa mig en raskatt och tittade runt lite och hittade en massa fina katter men ville ha en renrasig med stamtavla eftersom jag själv är sugen på att ta en kull på henne framöver. Vi kommer att hämta henne när vi åker hem från Stockholm, ska ju dit på semester ett par dagar. Längtar!!

Ja det känns otroligt bra nu, har en massa att se fram emot. Man behöver saker att se fram emot! Förra sommaren var helt värdelös, den här sommaren kommer att bli så mycket bättre! Och nu har Kimpa semester, underbart det med!

Nu ska jag inta liggläge.... Trevlig midsommar på er!!


Kommentarer
Postat av: tezz

Lycka till med kissen..

Så söt hon är..Vad blir hennes namn då?

TREVLIG MIDSOMMAR:

KRAM

2008-06-20 @ 11:01:59
Postat av: Bea

Ååååhhh, vad söt hon är! Jag skulle vilja ha en golden perser i framtiden ^^ De och shaded silver får så otroligt fina ansikten! Kan se redan nu att er misse kommer få vackra stora ögon och en söt liten nos :)

Många Kramar

//Bea

2008-06-20 @ 14:43:41
Postat av: nately

QUITIE PAI

2008-06-21 @ 11:07:03
URL: http://nately.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilken bedårande liten sötis!!! vad ska hon heta;)

2008-06-22 @ 11:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0