Härlig fredag

Det blev en rätt lyckad dag igår faktiskt. Först så åt vi frukost sen gick vi ut och njöt i solen, försökte att sola till en början men det var nästan omöjligt, det var alldeles för varmt. Sen åt vi mat ute på altanen, sen tog vi ett dopp i poolen hela familjen. Alice var oxå med och badade en sväng, vande henne långsamt med vattnet och hon tyckte det var mysigt, tog små simtag och grejer, sen upp och värmde henne, var inte jättevarmt i poolen direkt, 21 grader tror jag. Men Alice är så tjock så hon frös nog inte.

Sen åkte vi in och handlade och jag klev av hos Charlie och satte mig på bryggan med henne och Lail, där satt vi och snackade och hade det trevligt. På andra sidan älven satt ett killgäng och drack lite öl och hade det trevligt dom med skulle jag tro. Helt plötsligt började två av killarna ta av sig kläderna och hoppade nakna i varnan där de tävlingssimmade. En kille orkade knappt över till andra sidan, tyckte nästan synd om honom där för vad skulle han göra gå upp naken och gå runt  till grabbarna igen liksom. Ja det tjimmade och tjoades och nakenposades på andra sidan och där satt vi på första parkett. Sen grillades det och vi åt och njöt sen blev det ett par varv på fastingen. Sen satte vi oss i skateparken en sväng innan vi gick vidare. Fick en nostalgitripp, kommer ihåg hur det var när man själv var ungdom och sprang runt där eller när man stod och kramades med Kim nånstans. Vi har varit ett par i 11 år i höst, jisses alltså.

Måste skriva ett litet stycke om Charlies hundar oxå. Gud vilka små charmtroll. Hon har två mopsar, en gul och en svart, två små systrar. Så söta alltså! Ser ut som små grisar och låter som små grisar. Men alltså det var nästan så jag ville stoppa dom i handväskan och knalla hem och ja dom  hade nästan fått plats, sicka charmtroll alltså. En sån hund hade passat utmärkt på vår baksida, lagom att springa runt där. Inga hundar du behöver gå flera km per dag med om man säger så.

Idag ska jag lapa lite sol igen och njuta. Imorgon ska jag sitta hemma och opponera på en uppsats, men jag har inte fått den än, hon skulle skicka den senast månag f.m så det återstår väl att se om den kommer eller när den kommer.

Kommentarer
Postat av: Sara

Oj nu var det flera dar sen jag var inne på din sida.Har varit kass med datorn ett tag. Grattis i efterskott till Felix!! Vi har oxå satt i ordning poolen hos mamma o pappa nu (15 grader så nåt dopp blire inte än kan jag lova). Giftermålet var snabbt avklarat kan jag lova. Det gick till såhär från början:

1) gick in på skatteverket.se o beställde papper om hindersprövning, fyllde i namn och personnummer o skickade in.

2) fick tillbaka pappren om att inga hinder finns

3) ringde vigselförrättare i KGA (sök på google på borgerlig vigsel, finns en hemsida både i Krhamn o KGA)

4)Fick tid o datum bestämt, skickade in pappren till honom som skulle viga oss, han sammanställde allting och när vi kom på utsatt datum så var det över på några minuter. Det kom två inlånade vittnen som jobbade där. Han frågade i stort sett bara omjag tog honom o han tog mig o sen var det klart och vi fick ett vigselbevis.



jag bytte aldrig efternamn eftersom vi ska ut o resa o massa nu i sommar så jag vill ha samma som det är bokat i. Men om ni vill byta det så beställer ni även en sån blankett från skatteverket o skickar med till vigselförrättaren men det berättar han/hon när du ringer!!



2008-06-02 @ 22:32:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0