Burr it´s cold in here

Vart tog sommaren vägen? Jag har suttit ute en stund nu och det är ju kallt.! Jag fryser därute och blåser gör det ju oxå. Jag inser att det omöjligt kan ligga på 30 grader hela sommaren men jag hade blivit van med den sortens värme och som den frysskit jag är så går jag runt med gåshud numera. Igår kväll skulle vi se en film och jag frös så jag fick sitta inlindad i en filt, vilket givetvis resulterade i att jag somnade en kvart in i filmen:(

Annars är det småtrist att Kimpa är på jobbet. Tyckte om att ha honom här hemma och idag efter jobbet ska han åka till Karlstad och handla så det blir ingen mjukstart här inte. Annars har vi tagit det lugnt idag, just ätit lunch och så där. Händer verkligen ingenting. Ska skriva klart min opponering och skicka in den tillsammans med uppsatsen nu så får vi väl se om det gick hela vägen sen.

Det finns en kennel som föder upp just den hundrasen som jag alltid velat ha två gator nedanför mig och jag skulle helst av allt bvara gå dit och hämta hem en hund på momangen. Nämnde jag att dom har leveransklara valpar oxå? Men det jag inte förstår  är varför de flesta i min närhet reagerar så starkt direkt jag nämner ordet hund. Vore det så illa om jag skaffade mig en vovve? Alla har ju hund nästan och alla klarar av det. Känner att det skulle vara så roligt att ha en och uppfostra och lära en massa och framförallt njuta av. Det är något jag alltid velat ha och jag blir tokig här hemma när jag inte får. Bara att glömma den tanken verkar det som......*suck*. Har ett par drömmar jag skulle vilja förverkliga men jag får nej på alla punkterna, jävligt segt alltså.

Men seriöst alltså vad jag fryser, jag får nog byta ut den här kjolen mot ett par byxor och gärna strumpor med för den delen. Nu ska här fixas innan Alice ska ha mat.



Kommentarer
Postat av: tezz

Nu har jag läst ikapp mig...

Waldemar har tittat på alla fina foton med mig med...

Kram

2008-06-09 @ 15:43:53
Postat av: Nately

jo jag smörjde mig fast bara näsan axlarna magen, men sen sa det bara poff så var jag röd överallt, förutom näsa och axlar. hur e det med er???

2008-06-09 @ 19:17:33
URL: http://nately.blogg.se/
Postat av: Bea

Skaff en hund! Perfekt nu med på sommaren att vara hemma med valpen! :) Tror att du skulle bli en himla bra matte ^^

Kram

2008-06-09 @ 19:24:56
Postat av: tezz

Vad är det för ras på hunden du vill ha???

Skit i vad andra tycker...Den svenska avundsjukan är hemsk...

2008-06-09 @ 21:00:14
Postat av: Sara

Håller med Bea. Finns ju ingen perfektare tid än nu med rumsrenhets-träning o allt. sen är du ju hemma och är mammaledig..är oxå nyfikon på vilken ras!! Skit i omgivningen. hade ett par såna i vår närhet oxå men de har fått ta tillbaka sina ord när de sett vilka fina killar vi uppfostrat.

2008-06-09 @ 22:01:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0