Allvar nu

Andra dagen på mitt nya liv idag då. Hade invägning igår så nu är det på gång på allvar. Mamma och jag har en liten tävling mest föratt peppa varandra, den som går ner 5 kg först vinner. Tycker egentligen inte att min mamma behöver gå ner i vikt eller ja förlora några kilon kan ju alltid vara bra men hon borde sitta hemma och äta och njuta, nån lycka ska man väl ha? Vem som vinner återstår att se. Det är segt och tråkigt det här med bantning men jag vill och jag måste! Kim har fått tillåtelse att inte köpa hem något gott även fast jag bönar och ber (om jag kommer in i en svacka). Blir arg på mig själv att jag låtit det gå så här långt. Jag är ju inte en tjock människa egentligen jag har alltid varit smala Maria liksom, tills jag träffade Kim eller några år efter det, vägde knappt 50 kg när vi träffades men det är längesen förvisso men ändå. Nu har jag inte varit smal på väldigt många år iof men ändå. Jag hoppas jag fixar det här nu, vore för det bästa det.

Är lite trött idag, Alice slog upp sina blå kvart i fem imorse och då tyckte hon att det var dags att vakna jag lyckadesn tillslut få den lilla underbara att somna om men det varade tills storebror klampade in i sängen vid 6, sen dess har vi varit vakna. Det finns en nackdel med att lägg barnen i tid på kvällarna, och numera är jag så trött på kvällen så jag orkar knappt vara vaken, däckar i soffan innan 10 varje kväll, utom igår då jag tog en tupplur på eftermiddagen. Vem sa att man inte blir trött av att "bara" gå hemma?

Gravsten är på gång till pappas grav med, det kommer nog att bli fint där, ska se till att gå dit lite oftare bara, det är inte roligt men det ska bli skönt när man kan sätta dit lite vackra blommor. Saknar honom som bara den vissa dagar och drömmer om honom nästan varje natt.

Alice sitter här brevid mig och tillkallar på uppmärksamhet, det är sällan hon gör det faktiskt, hon är alltid så nöjd och glad om med en storebror som Felix kommer hon nog aldrig kunna vara i centrum stackaren:) Hon är ljuvlig, så himla söt och glad tjej, mammas lilla älskling. Ska gå och bära upp henne nu och krama henne lite.


Kommentarer
Postat av: Sara

*hejjar på* det här med vikt suger!!! hur ska du gå tillväga? typ går du iväg till viktväktarna eller ska du köra hemma? kram från karlskoga

2008-03-26 @ 11:24:22
Postat av: Tiki

Klart att du kommer att klara det vännen! Du har gjort det förr och du kommer göra det igen. Det är skittufft men klarar du den första tiden kommer det att gå lättare sen. Sockerabstinensen är jävlig, men brukar gå över relativt snabbt, så håll ut min vän!
Stor kram

2008-03-26 @ 15:45:03
Postat av: Anneli

Klart att du fixar det! Morotsstavar och vatten hjälper mot godissug! (Iaf för mig) Hejjar på dig allt vad jag orkar! *kram*

2008-03-26 @ 21:14:11
URL: http://hem.bredband.net/fpi06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0