På krigsstigen

Smått upprörd här nu. Ska genast säga att jag inte heller gillar Carola som människa och privatperson men seriöst Norman?? En gammal piercad junkie, jag säger bara det han försöker se ut som han är i 20 årsåldern men är bara en lönnfet äldre man. I lågornas sken, jag spyr. Andreas är både bättre och snyggare, Sen slog slitna Tapper ut tjejen med den rejäla pipan, lika hemskt det med nästan. Hur fan röstar ni Sverige?? Nej vi får vänta och sen finalen sen. Det bär emot att säga men jag får nog fan heja på Pirelli eller nån eller tar Sanna så klart men ändå.

Verkar det löjligt att vara så engagerad och arg för en sån skitsak som melodifestivalen?? Nej inte alls! Jag skyller på att jag är mammledig och mitt liv består just nu av barnen (de sover) och tv:n så jag har all rätt att vara upprörd haha.

So long! Nu blire film för att glömma denna sorgliga tv kväll.

Kommentarer
Postat av: Sara

hahah jag är exakt likadan!=) fast till skillnad från dig är jag glad att nordman vann över Carola men sen var ju låten skitdålig o har förhoppningsvis inte en chans i finalen. jag tyckte att mamma sa att hon läst nånstans att svenska folket röstade ut Carola bara för att de är så trötta på henne typ..Nordmans låt sög verkligen!!

2008-03-09 @ 09:29:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0