Bissing på g.....

Japp kliade nyss Alice i munnen, hon älskar det och brukar stoppa in våra fingrar i hennes lilla mun och bita på dom och hon kan bita rätt hårt numera faktiskt. Så nyss kände jag nåt vasst i munnen på henne och såg att det var en liten tand på gång därnere. Felix fick sina första två tänder när han var fem månader och idag är Alice fem månader på dagen så det var lite häftigt faktiskt. Det går så fort alltså, lillan växer så det knakar. Felix med så klart han är snart 5 år! Fattar inte att vi har haft honom i fem hela år, går fort som sagt. Rara små barn. Men Alice är väldigt gnällig idag, hon mår inte bra och det märks. Annars gnäller hon knappt alls men nu mår hon inte bra, lider med henne lillan.

Kimpa och Felix är ute och går en promenad i skogen, med mammas hund. Mamma skulle bort så hon behövde hjälp med honom. Från en sak till en annan måste säga att jag har väldigt rara kompisar, det visste jag ju redan så klart men man blir ständigt påminnd om det. Idag pratade jag med miafia och berättade om en annan kompis och hon sa direkt att hon ställde upp på en sak som skulle hjälpa denna andra kompis, Hur som helst det här är ingen person som hon själv känner och umgås med men hon berättade direkt att hon gärna ställde upp. Ja hon var väldigt snäll som sagt och offrade sig utan att jag ens tänkt den tanken. Rara och underbara är ni och det gäller er alla....

Prästen var här idag med, han verkade bra och lugn som präster ska vara. Vi ska tydligen döpa Alice mitt i en högmässa med en massa andra folk kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mig men det ska nog gå bra ändå. Det negativa med det är väl mest att det kan bli en del folk då det är sammanlyst med andra kyrkor (iof är det dåligt med folk i kyrkan numera)men det värsta är att det kan dra ut på tiden och det kan bli lite segt och sen är det ju barn med på dopet och det är inte lätt att sitta still inte, det klarar ju knappt en annan av så det kan man inte begära att barnen ska heller. Men det blir nog bra det där, hon kommer att vara så fin lillan:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0