Umgänge och Liseberg runt hörnet....

Säger bara en sak: Liseberg imorgon!!! Freaking wonderful! Ska bli riktigt skoj alltså, Felix är så förväntansfull och det är så härligt att se. Idag har dagen gått i ett vaknade och åt frukost och sen lade jag Alice och sen gick vi ut ganska omgående, jag satt ute och läste i solen och Felix badade faktiskt i poolen mitt på dagen, var 18 grader i den och nu på kvällen var temperaturen faktiskt uppe i 20 det var den knappt förra sommaren ens. Sen kom det en kille och hämtade lite fiskar, tror han tog med sig åtta eller så, finns fortfarande tjugo bebisar kvar med andra ord. Sen blev det lunch och mat till Alice som legat och snusat hela förmiddagen i sin säng. Sen åkte vi in mot staden och mötte upp Linda och sen knallade vi till Mia och Tobias för att hälsa på. Satt ute i solen på deras baksida och pratade och fikade ett par timmar, väldigt trevligt faktiskt. Sånt borde man göra oftare för det är otroligt trevligt, Hon börjar bli rund tjejen, bebisen ska komma i slutet på september, spännande spännande. Sen åkte vi och handlade, bla ett par sandaler åt Felix och en bilkudde och fika inför resan imorgon.

Nu sover Alice och Kim har lagat poolen (ja den läcker lugt) samt tvättat bilen så jag hoppas han inte har tagit ut sig för mycket med tanke på imorgon, han mår bättre men lite seg än. Hoppas för hans skull att han mår bra imorgon annars kan det bli jobbigt.

Nu ska jag försöka få Felix i säng sen ska jag pratade vidare med en kompis på msn hon ger mig riktigt oroande nyheter.....detta gillar jag inte.


Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas ni får en jättebra dag!!!

2008-05-11 @ 08:22:44
Postat av: Tezz

Jag är avis,vill oxå till Liseberg.....=(

får se senare under sommaren om vi gör nån tripp någonstans.beror på om vi får hundvakt..

Ha en underbar dag...

KRAM

2008-05-11 @ 10:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0