Kottebebisar?

Fredag igen och helgen är på intåg härligt värre! Idag ska jag plocka in Alice kläder i hennes nya garderob, ska bli skönt att få mer översikt på kläderna för nu ligger dom på ett hyllplan i Felix garderob. Kim rev ju tre garderober i somras så därför har inte Alice fått någon egen förrens nu. Vet inte om jag kan säga att det ser så snyggt ut med dom nya garderboberna, dom  är ruksigt stora och höga ända upp till taket går dom så det ser mest buffligt ut men det behövs ju plats för kläder om man säger så. Så på dagens agenda står det: Plocka med kläder, städa (eventuellt) och bege sig till affären för att inhandla diverse mat.

I helgen ska vi hem till Kimpas syster och hennes kille, har aldrig varit där förut så det ska bli trevligt. Sen måste jag inhandla en ny skolväska och lite pennor och block och så där. Och för den som undrar så ska jag bara läsa en kurs på fem veckor nu och inte börja på riktigt. Denna kurs läste jag även för ett år sen men var så omotíverad att jag aldrig skrev nån uppsats då så den måste jag skriva nu istället för blir jag inte klar med den här kursen som är den sista i min inriktining så får jag inte börja läsa sista halvåret på lärarlinjen sen utan denna kurs måste göras klar först därför ska jag göra den nu. Sen börjar jag skolan i november sen igen.

Felix kom nyss och berättade att det var två igelkottar utanför hans fönster nu, och de försöker göra babies i våra buskar, men frågan är bara blir det några babies? och i så fall varför får jagg aldrig se några?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0