Magproblem

Jag trodde inte för en sekund att Perelli skulle gå och vinna eurovision igår, inte för en sekund. Ville bara klargöra det. Man kan tycka att hennes låt är bra men man måste se till konkurrensen. Det var som vanligt mycket skit men det fanns en del bra oxå. Själv gillade jag Armenien faktiskt och Turkiet, det trodde jag inte om mig själv men så kändes det igår. Dima Bilan är ju stor och jag kommer ihåg honom han var med och sjöng för Ryssland för två år sen då han sjöng låten "Never let you go". Hur som haver nu är det som det är men visst ställer jag mig frågan: Kan Sverige någonsin vinna igen?  

Här hemma är det lugnt, Kim och barnen drar snart neröver mot farmor för att uppvakta henne lite på morsdag. Själv ska jag vara hemma och knåpa på uppsatsen sen även ta med mamma på mat ute. Annars händer det inte mkt här hemma men det  är fullt tillräckligt om ni frågar mig....I går drack Alice välling innan hon somnade och sen sov hon i 8 timmar innan hon vaknade och skulle ha mat igen. Men det här med magen...samma problem som med Felix. Hon har svårt att göra nummer två. Hon är hård och får inte ut det som måste ut. Imorse låg hon och klämde och sen grät hon för det tog stopp och gjorde ont. Hon är knappt ett halvår och har redan bekymmer. Jag fick ta med henne till skötbordet och hjälpa henne på traven och det har jag fått gjort några ggr förut och hon var ledsen lillan. Jag lider så med henne ska det redan börja krångla? Jag har helammat henne för att hon ska slippa det här men nu börjar det bli dags med annan mat och så blir det så här. Felix hade problem med samma sak länge först för ett halvår sen det började funka för honom att gå på toa. Måste prata med bvc måste finnas nåt vi kan göra för att hon inte ska få så ont och få psykiska men av detta precis som Felix hade.

Nu sia jag ge Alice mat. Ha en trevlig morsdag nu alla mammor!


Kommentarer
Postat av: Anneli

Mina barn hadde samma problem, jag prövade att byta vällingfabrikat, från semper till findus eller om det var tvärt om. Sen kan du alltid prova att ha i en klick messmör i vällingen, det löser tröga magar!



Kram



Anneli

2008-05-27 @ 08:03:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0