Familjen ämpa flämpa

Kväll igen, fick inte så mycket pluggat under dagen som vanligt men jag ska sitta hela kvällen hade jag tänkt, med undantag för nu då:) Har precis lagt Alice för kvällen, hon var jättetrött och gnällig och alla som känner Alice vet ju att hon inte gnäller i onödan. Gav henne lite gröt till kvällsmat nu faktiskt och hon åt upp precis allt! Med stor aptit dessutom samma sak i förmiddags då fick hon lite ur en burk från fem månader och hon åt med stor aptit då med. Tror hon börjar bli sugen på annat än mammas tutte nu och det är roligt det är ju ändå dags så. Förut har hon inte varit så intresserad men det intresset har vuxit fram nu när hon fått provat lite. Ska bli kul och se om hon sover längre nu när hon har både gröt och mjölk i magen vid sänggående.

När jag matade Alice med gröt dök Fleeze upp som förövrig var instängd i garaget mellan 16.30 igår till åtta imorse. Hur som helst Fleeze går ju alltid ett par varv på diskbänken och i vasken varje dag för att äta upp eventuella rester och spill minsta lilla smula går ner. Så han fick tag i en potatisklyfta som låg däruppe sen middagen och som jag inte hunnit slänga. Han flög ner på golvet och smaskade i sig den som om livet stod på spel. Till och med potatis jag säger då det.

Min kusin som var på dopet tog en massa kort med sin proffskamera och en sån skulle man ha säger jag bara. Han skickade en massa bilder till mig idag och dom var hur fina som helst. Han kan ju ställa in så den fokuserar på den han tar kort på och allt annat blir suddigt som en bakgrund med våran kamera kan man ju ta kort som blir bra men den fokuserar ju på vad den vill i stort sett. Kimpa ville ha en sån kamera när vi köpte våran men dom kostar ju lite mer som sagt. Ska läga in några bilder han tog här nedanför. Sen ska jag skicka bilder till en väninna över msn sen blir det plugg tror jag. Ska nog passa på att ringa lail innan med. Underbart att ha henne för vi tycker verkligen lika om allt, och vi kan snacka en massa och alltid förstå varandra det är guld värt det!













Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Å vilka fina bilder. Snacka om att de är skilnad på kamera o kamera. skulle jättegärna vilja ha nån bra en men de får väl bli nån gång längre fram. kram på er

2008-05-19 @ 21:47:42
Postat av: Tezz

Å vilka fina bilder..

De är lika far å barn....

Rolig katt ni har..

KRAM

2008-05-19 @ 22:28:27
Postat av: jeanette

vilka underbara bilder, bilderna på alice är jätte fina, men det på feix var kanon fint, vilka färger, och på pappa och dotter såklart...

kul med igelkottarna, då kan det blir mer tillökning i baby boomen...

2008-05-20 @ 09:19:19
Postat av: Kerstin

..haha..tittade på bilderna och undrade just..

2008-05-20 @ 20:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0