Magsjukan

Nu är magsjukan här igen! I morse när Felix vaknade så gick han direkt in på toaletten och drack vatten sen kom han in till oss och sa att han bara trodde han kunde dricka vatten nu och jag såg direkt att han var besvärad. Jag trodde att han kanske hade ont i halsen så jag frågade honom om han hade ont nånstans det hade han sa han och pekade på bröstet. Sen låg han i våran säng helt lugnt och stilla, brukar vara mer fart på honom. Sen blev han lite ledsen och jag sa direkt till Kim att det säkert är magsjukan på g. Kim undrade hur jag kunde se det och jag förklarade att jag känner igen symtomen på Felix, han har svårt att förklara dom själv dock han känner mest obehag och illamående skulle jag tro. Gick och ringde dagis och frågade om det gick magsjukan där och mycket riktigt en fröken hade varit sjuk. Då förstod jag direkt, vi valde dock att vänta ut det så Felix åt frukost och lade sig ner och såg på en film och inom en halvtimme fick han springa på toan och kräkas en massa. Nu ligger han nerbäddad i soffan och ser film med en hink brevid sig, den behövs kan jag lova. Jag lider med honom, vi skulle ju haft kalas imorgon för han fyller ju fem. Det går ju över fort men smittrisken finns ju upp till två dygn efter. Nu håller vi tummarna att vi andra ska slippa det här hemma. Jag har inte tid att må dåligt, måste ju bli klar med uppsatsskiten.

Igår kom Kimpas syster och pappa över och vi grillade. Gjorde en mysig hörna nere vid sandlådan, var himla mysigt. Har aldrig suttit där nere så här förut. Bra att uttnyttja hela gården. Just nu sover Alice och Kim är och handlar i stan. Han ska köpa en till present till Felix, vi ska ge honom ett metspö. Han och Kim har pratat om att fiska en massa och han tycker att det hela är väldigt spännande. Har vi tur så köper Kim eventuellt en luftvärmepump när han ändå är inne i stan, vi behöver verkligen ha en. Kan inte betala så här mycket pengar i el som vi gör. Måste få ner förbrukningen på nåt vis.

Felix är så rolig förresten, fick mer kläder från HM nu i postlådan, kläder till mig och Felix varav en snygg tröja med dödskalle som han gillade skarpt. Så han frågade hur länge han kan ha den då han växer en del. Den kan du nog ha ett tag svarade jag då. Va bra då mamma att jag kan ha den ett tag så jag inte kan han den noll tag sa Felix då. Man får allt tänka efter när man pratar med barn hehe. Samma sak igår när han hittade en tusenfoting i sin sandlåda då frågade han Kim -Pappa ska jag lägga den i komposten, eller på gräset eller ska jag dela den på mitten? Kim svarade han han kunde göra alternativ ett eller två då det inte var så hyggligt att dela den på mitten varpå Felix svarar -Jag har redan delat tre på mitten pappa.

Som sagt dagens glädjeämne är nya kläder återigen. Felix har verkligen fått en helt ny garderob senaste två veckorna. Underbart att handla kläder ju.

Nu blir det till att skriva.......

Kommentarer
Postat av: Bea

HaHa XD vilken rolig kille ni har!

2008-05-28 @ 23:34:49
Postat av: Sara

haha va go han är=) Stackarn som varit magsjuk. Jag trodde jag fick det igår för jag fick så vansinnigt ont i magen men det gick över..

Hur har det gått med vikten föresten.. blev du först till fem kilo=)

2008-05-29 @ 12:31:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0