Lek och bus och poop

Ja vi kom iväg till Lek och buslandet till sist. Felix var lyckligare än någonsin, till och med Liseberg verkade blekt i jämförelse. Vi åkte tillsammans med Alex och familj så det var tre ivriga pojkar som sprang in för att leka. Och det var jättelyckat och jätteroligt. Inte bara för barnen heller för den delen utan även för mammor och pappor. Vi klättrade och åkte kana vi med, jätteroligt men lite läskigt på sina ställen. När man klättrade i nät på flera meters höjd. Sen åt vi lunch där och lekte ännu mer. På hemvägen åkte vi förbi Rusta och Jula. Felix somnade i bilen på en parkering så trött var han. Hemma såg vi på Arn jag och Kim. Jag somnade i första filmen och kom inte ihåg ett smack av den, lyckades nästan hålla mig vaken hela den här filmen, men bara nästan. Får väl se om båda två någon gång. De verkar helt okej. Kim var inte imponerad. Men så har ju han läst böckerna med.

Alice har haft sig en släng av otur. Har försökt att göra nummer två ett par ggr nu och det slutar alltid med att hon kräks en massa. Så mycket tar hon i så det kommer ut ur fel ände. Fick henne till slut att lyckas genom att hålla emot och hjälpa henne. Stackars lilla fia vad ont hon hade. Nu blir det katrinplommonpuré ett tag framöver. Sen imorse slog hon i huvudet i en hylla och sen välte hon alla Felix böcker över sig själv. Lade henne så hon fick sova middag redan vid tio nu.

Jag måste spendera hela dagen framför böckerna. Plugg för hela slanten. Längtar tills jag är klar med min utbildning!

        

Kommentarer
Postat av: A-K

Hej!

Visst är det trevligt i Örebro =)

2008-11-23 @ 11:26:25
Postat av: Anonym

Det är kanon på lek- och buslandet!!! Du verkar ha de jättetufft med skolan. Jag fattar inte hur du orkar/hinner med.. jag tyckte att det var nog mkt när jag inte hade nån (förutom jimmy o hundarna) att ta hänsyn till. Folk som inte läst förstår inte att man har en ständig press på sig. Vart man än är så påminns man av det där dåliga samvetet över att man inte hunnit med så mkt som man behöver..kram på dig

2008-11-23 @ 22:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0