Seg, härlig dag

Denna dagen har varit lite seg. Pluggade lite på förmiddagen medan Kim åkte iväg och drog upp båten. Sen lagade jag lunch och sen stod det still ett tag. Nu på kvällen har vi badat Alice och duschat Felix och bytt sängkläder i deras sängar. Felix ville så gärna ha nya sängkläder han med när Alice fick det och Kimpa letade upp ett rosa bäddset till honom eftersom han är så förtjust i Alice rosa lakan, han älskar dom. Så han var så nöjd så. Alice fullkomligt älskar att bada och direkt när hon hade fått på sig ny blöja och pyjamas så kröp hon genast in i badrummet och skulle in i duschen igen. Förutom att det har varit en seg dag så har det varit en mysig dag. Bus och lek mest hela dagen. Hela familjen har legat i en stor hög på golvet. Busat, lekt och kittlat varandra i omgångar. Jag är ju så sjukt kittlig och detta utnyttjar killarna. Hatar det. Speciellt när Kim håller fast mina ben med armarna när han ligger på golvet. För att inte tala om när han får tag i mina fötter det är fullkomlig panik det. Då slår jag honom och hårt med för den delen. Kan inte kontrollera mitt agerande då. Fast det är ju skoj med bus:) Skönt att få umgås med dom underbara varelserna hur som haver.

I går när vi var på väg in till stan såg vi nåt skumt. Jag hade somnat när Kim skrek till. Då kom det ett plan och flög bara några meter ovanför bilen. Jag flög upp och kikade efter det och det flög precis ovanför elledningarna, såg ut som att det stod på dom nästan. Såg ut som att dom skulle landa. Det var inget litet plan heller utan tvåmotorigt.

I morgon är det Fars dag då ska vi hem till svärfar och äta lite lunch och kanske elda lite brasa. Måste hinna plugga med. Ska läsa och räkna lite inför veckan. Får väl fira Kimpa lite med på nåt sätt.

Nu ska vi få Felix i säng sen blir det Prison break!

Slänger in några bilder först.



Kimpas goda kycklinglasange



Herr tandlös himself



Pallipallan



Vig är hon oxå



Ännu mera mat. Gör inget annat än äter här hemma. Kimpa återigen kocken



Min vackra blomma



Bara ett litet bevis på att jag lagar mat ibland jag med haha

Sjuk i huvudet jag måste vara som lägger ut bilder på en massa mat. Men det var väl ingen nyhet precis mohaha!

Kommentarer
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Så hungrig jag blev nu..

Hur gör Kim kycklinglasagne??

2008-11-08 @ 22:03:33
Postat av: Sara

Blev också lite nyfikon på kycklinglasagne, såg riktigt smarrig ut!! Jag börjar känna mig förkyld jag, så surt..manbehöver rösten när man jobbar liksom=) Kram o ha de gott

2008-11-09 @ 10:21:44
Postat av: Jenny

jasså? så man är sjuk i huvudet om man lägger ut en massa bilder på mat? :P tycker det är kul :D

2008-11-09 @ 22:52:58
URL: http://bernadine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0