Homeparty



Just det ja igår när jag var på party så frågade värdinnan mig om inte jag skulle ha en visning eftersom jag hade så många kompisar. Sen skulle värdinnan få en extra gåva ifall försäljaren fick tre nya visningar under kvällen och eftersom hon redan hade fått två nya så ställde jag givetvis upp :) Så i januari kommer jag att ha en visning hemma hos mig och då räknar jag med att en del av er kommer. Som tack för att jag tog en visning så fick jag redan nu välja en gåva så jag valde en kropps och ansiktskräm som vekade väldigt bra, dyr var den med. Beställde även en bodybutter som luktade gott. Det var ganska diskreta dofter men ändå goda. En duschtvål luktade gudomligt gott. Jag tror faktiskt att det är bra grejer det där. Aloe vera och dödahavsprodukter i. Jaja homeparty blir det iaf.

Idag har det för övrigt varit en lugn och skön dag. Felix har varit på dagis och kom nyss hem. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen ta bussen till stan och gå på restaurang med 5 härliga tjejer. Har räknat en del mattetal idag, borde ha pluggat mer men det är bättre än ingenting.

Hav en trevlig kväll!



MeandIkläderna

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja visst är ett par mattetal bättre än ingenting! Du har gjort mer än mig idag iaf =)



Måste säga att man verkligen ser både Jan, Magnus och dig i lilla Pallan. Speciellt på det där kortet! Jan lever vidare <3

Vi ses snart gumman! Kram

2008-11-13 @ 16:09:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0