En jäkla massa gnäll

Now the old king is dead, long live the king!

Nu ska jag gnälla eller rättare sagt jag ska spy ur mig. Så ni som inte orkar med min negativa skit bör genast sluta läsa!
Jag gnäller jag vet, men bloggen är min terapi, jag mår mycket bättre efter att ha skrivit av mig här. Så det gör jag.
Sitter med ett skolarbete som känns hopplöst svårt att få ihop. Har just gjort klart en annan uppgift och skickat till studiegruppen. Det här arbetet som jag sitter och skriver på nu ska inte vara klart förrens i januari. Men min studiegrupp vill göra klart det så vi kan låta det vara sen innan redovisnigen och så. Jag håller med om att det är skönt att ha det gjort, men vi har en massa annat att göra och vi har 3 stora uppgifter samt en stor tenta och allt detta ska vara klart inom tre veckor. Så därför känns det som att det är bättre att göra klart det först. Det är skitsvårt att kombinera det, försöker så gott jag kan. Sen har ju alla olika förutsättningar. De andra i min grupp har ingen familj. Och en av dom ska inte göra tentan och hon behöver inte räkna ett enda tal och det gör ju allt lättare för henne.

Sen har Kimpa tömt alla avlopp och vattenlås och när han skulle sätta ihop rören i köket och så visade det sig att de var böjda så han får det inte tätt igen så han fick åka iväg för att köpa nya rör och packningar och allt vad det var. Sen ska han på mässa. Han erbjöd sig att vara hemma men jag tackade nej. Han måste oxå få ha ett liv. Han ska inte behöva lida för att jag måste plugga. Så nu sitter jag här hemma med tre barn (Felix har en kompis här) och ska försöka plugga. Det var inte riktigt så här jag tänkte imorse när jag gick upp. Men jag ska vara superwoman som alltid. Man ska hinna med allt och lite där till. Fan va neg jag låter. Är på bra humör känner mig bara stressad. Men sånt är livet jag vet. Det är bara så svårt att hinna med i skolans takt. Tycker jag pluggar en del för att vara mig men det hinns inte med, finns inte tillräckligt med tid. Nästa helg går det bort en massa tid med. Fest på lördag och sen ska vi till Kims syrra på adventsfika på söndag och jag vill vara med på båda sakerna så klart men det innebär ju att två dagar går bort. Liv eller skola?

Ett riktigt plus och nåt som får mig att le mest hela tiden. Underbara lilla pallipallan. Felix är självklart lika underbar han. Men Alice är i en sån rar ålder och hon är så liten och söt och rolig med sina små upptåg. Tur man har barnen. Jag är lyckligt lottad med allt i livet jag vet det :) "När jag blir stor och får egna ungar så ska jag vara snäll mot dom, för ni är ju snälla mot mig" så sa Felix till mig igår. Ja sen när du är trött på dom så kan du skicka hem dom till mamma och pappa ett par timmar sa jag. Jag är en riktigt stor pedagog eller hur? Haha

Lights will guide you home, and ignite your bones and I will try to fix you.

Kommentarer
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

JAg trodde man hade bloggen för att få skriva av sig...

Håller med dig att det känns skönt efteråt då man skrivit,men jag har ingen ro till att skriva några bloggar då Waldemar är vaken,å då han väl har somnat är jag såå trött..

Det är 120 på han HELA dagarna..



Kul med LekoBuslandet,dit får vi ta oss när Waldis är större..

Plugga på nu,men ta lite rast ibland med..

KRAMAR

2008-11-23 @ 14:38:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0