Mysfaktorn är hög

Nu är jag hemma igen. Kom hem för en timme sen och vi har precis klarat av middagsbestyren. Var en lång dag i skolan idag och jag nickade faktiskt till ett par ggr under lektionen på eftermiddagen. Kimpa och barnen hämtade upp mig i Krille och så åkte vi till Maxi och handlade. Var sugna på att åka förbi Netto och titta eftersom det öppnade idag men det lade vi ner direkt vi såg att det var kö för att komma in i affären. Men vi gick runt på Maxi och handlade julgrejer och mat och grejer. Skönt när man kan scanna och sen bara dra kortet och gå ut, för kön var ända bak till chipsen.
 
Nu är jag ledig tills på måndag, så nu är det helg och den ser jag fram emot. Imorgon ska vi på sista besöket på bvc med Felix. Han ska mätas och vägas och få en spruta. Vi fick ett formulär som vi skulle fylla i, handlade mycket om hur mycket han sitter still och söta drycker och sånt. Sen drar vi vidare till Karlstad för att shoppa some more. På lördag ska Kim på julbord med sitt jobb sen när han kommer hem ska jag åka in till stan och hem till Tina där ska det drickas vin eller annat gott. Ser på mina kommentarer att ni är sugna på att dansa flickor. Jag dansar aldrig nykter, men å andra sidan hade jag inte planerat att vara nykter haha! Looking forward! På söndag ska vi hem till svägerskan och hennes kille, adventsfika, trevligt det med. Får se hur det blir med pluggandet bara, men det blir väl nån lucka här och var. Det har inte högsta prio denna helg om man säger så.

Här hemma är det hög mysfaktor nu. Kimpa hade tagit ner alla ljusstakar och stjärnor och grejer när jag var i skolan, så nu är det fint värre här hemma. Saknas bara att julgardinerna kommer på plats.

Kommentarer
Postat av: Sara

2008-11-28 @ 01:12:12
Postat av: Sara igen

smart att skicka kommentaren innan man ens skrivit någon. Jag ska försöka att göra lite julfint i morrn så få vi se hur det går med det. I år är första gången som jag inte är taggad till tusen men det är nog på grund av att det inte känns så juligt än..

men med stakarna kommer nog julkänslorna eller vad tror du? haha=)

ha re gött o ha så skoj i helgen!!!

2008-11-28 @ 01:13:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0