Dålig mat, busig unge och filmtajm

Nu äre kvälla. Barnen är lagda (Kim läser för Felix just nu så de är i stort sett lagda). Pallan ville inte ha all sin välling idag hon slog bort flaskan och började busa istället. Märks att hon blir större för nu är det bus som gäller och krypa efter pappa för att komma upp i hans famn. Biter oss i fingrarna och när man reagerar så skrattar hon så hon skriker. Skitunge :) Jeanette och Mika kom förbi på en snabb visit med, kul att träffa dom en stund. Mika växer så det knakar men är ack så liten och pluttig gumsan.

Lunchen vi köpte var inge vidare värst. Pizzan hade en ganska stark tomatsås på och oreganon låg i en hög utanför pizzan typ i hörnet på kartongen. Vet inte om dom gjorde så för att dom glömt och ha på den eller vad som hände. Kimpa åt hambugertallrik som knappt var ätbar enligt han själv. Salladen och allt på burgaren slängde han direkt och stripsen åt han knappt av. Det smakade illa tyckte han. Jag tyckte att det var rätt gott men som sagt, jag har ju inte ätit sån mat på ett år eller så. Alltså nån pizza här och var och strips på max men annars ingen utemat alls så jag har inte så mycket att jämföra med. Det här måste jag ta och styra upp så här kan vi ju inte ha det :) Mer junkfood helt enkelt.

Nu ska vi se på film, jag som bestämmer här i kväll tror jag och det innebär att det blir p.s I love you eller Brudens bästa man riktiga tjejfilmer, I like!

Kommentarer
Postat av: Sara

Man blir verkligen besviken när man köper skräpmat ( o väl ska unna sig det) o så smakar det skit.. sist vi beställde kebab (från valentino i krhamn) hade de lagt i fel kebabkött. Jag gillar karré och inte de långa gråa slamsorna men när jag slet upp pappret på rullen så var det de äcklen där i.. fick käka den iaf under stor besvikelse..

2008-10-10 @ 21:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0