En klar en på gång

Jajamen nu är Lindas bebis här. En pojke blev det. Helt underbart! Hon ringde förut vid 12 och berättade detta och vi pratade en stund. Längtar efter henne. Ska bli jätteroligt att hälsa på henne. Ska ta och tvätta lite här hemma, Linda ska få babysittern, babygymmet och bärselen tänkte jag. Fleeze kommer bli besviken då babysittern är hans favoritsovplats men det är smällar man får ta hehe. Ja så filt till gymmet och tyget i babysittern ska tvättas alltså.

Strax efter beskedet om Lindas bebis så plingade det i telefonen och där fanns ett sms från Mia som berättade att hon åkte in till förlossningen nu och att hon hörde av sig när det var färdigt. Jobbar hon på blir det samma datum som Linda annars väldigt nära hur som haver. Roligt hur det kan bli! Så det blir ännu en natt väntandes på besked. Förstår ni hur roligt detta är?? Det roliga man har just nu. Sjukt spännande. Två av mina närmaste och bästa väninnor blir mamma för första gången, det är stort!

Lite statistik: 

Jeanette: Flicka
Jenny: Flicka
Linda: Pojke
Mia: Flicka

Nu är det Mia, Lisa, Jenny och Malin kvar ska bli spännade att se vad dom får för bebisar.

Nu är det helg här hemma. Kimpa är ledig imorgon för då ska han besiktiga bil och husvagn. En kompis fyller 30 i helgen eller i dag rättare sagt, får väl se om vi hinner ses nåt annars får det väl bli till veckan men det vore kul att fira honom lite. Annars inga planer, handla bebiskläder haha. Nej men det ska bli skönt.

Tillägger att jag är sjukt irriterad på en människa just nu, nämner inga namn ni som vet ni vet och ni som inte vet bör nog kanske inte veta.

Som sagt i natt fick Mia en Nellie. Linda fick en pojke en torsdag och Mia fick en flicka en fredag. Jag fick Felix en torsdag och Alice en fredag. Lite kul ju. Nu ska vi åka till stan. Jag ska fika med barnen och Tina sen ska jag dra och handla presenter till alla de nya bebisarna som är födda. Kimpa åker vidare mot Karlskoga för att besiktiga bil och husvagn. Härliga helg!

Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Hej Maria!!

Så underbart att du bloggar och är så välinformerad, gud så roligt med Linda men stackars pojke som ska heta Anna-Karin... När föddes han och hur stor var han? Jag är ju så nyfiken o Lail behagar inte svara, har väl fullt upp... Kram A-K

2008-10-16 @ 19:40:52
Postat av: Nat

Tack Maria <3

2008-10-16 @ 22:18:12
URL: http://nathalicious.blogg.se/
Postat av: charlie

nu får du lägga till Mias lilla flicka oxå!

2008-10-17 @ 09:31:33
Postat av: Sara

Va mysigt med en liten bebis till nu=)

2008-10-17 @ 15:00:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0