Första febern

Kickan har åkt på feber. Hon sov middag i tre timmar förut och när jag tog upp henne var hon varm. Sen har hon varit gnällig så jag tog febern på henne och hon hade 38,5. Hon har aldrig haft feber förut tror jag, eller möjligtvis en gång typ under en kvart eller så. Men någon gång måste hon ju bli sjuk hon oxå. Ska strax ge henne lite alvedon. Så då kanske det inte blir att vi åker till Mia idag, får se hur Alice mår och vad Mia säger.

Och tack för kommentarerna ang. Kim. Jag vet att jag romatiserar en del men sanningen är att han verkligen är min klippa. Han är en fantastisk människa, han är verkligen det. Och han gör mig glad varje dag men sin blotta närvaro. Detta skriver jag inte för att försöka visa upp nån fasad utav hur bra vi har det. Utan han får mig att känna så här och då blir det att jag skriver om det. Självklart blir jag irriterad på honom oxå titt som tätt, men för det mesta känns det 100 bra. Även fast det gått 11 år så är jag väldigt kär i den mannen. Hör du det Kim jag är väldigt kär i dig!

Annars händer det inte mycket här hemma. Lugnt som vanligt. Gnälliga barn, hungriga katter och damm och skit överallt. Eller framför allt katthår överallt. Zarah fäller nåt kopiöst. Ligger stora tussar från henne överallt. Plockar säkert en 20 om dagen från golvet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0