Hmm

I går var verkligen en skitdag och det var som jag skrev att jag kommit till insikt och att jag verkligen måste ändra mitt tänk. Kan inte skriva ut här vad det hela handlar om eftersom jag har en hel del läsare som jag inte vill ska veta om det här. Eller rättare sagt så här, det här är inte för allas ögon just eftersom det inte handlar om mig så kan jag skriva istället. Idag känns det bättre och jag ska sluta älta och traggla detta. Alla är ansvariga för sin egen lycka. Nu ska jag sluta leka dramaqueen, det blir lätt dramatiskt men bloggen är så skön att skriva av sig i. Man glömmer nästan att andra läser den ibland :)

Gårdagen blev bättre på kvällen. Jag och Alex åkte in och köpte kinamat i stan sen åkte vi hem till dom och åt och umgicks några timmar på kvällen. Drack faktiskt rödvin med, det var rätt så gott faktiskt. Där stannade vi några timmar tillslut så blev Alice så trött så det var bara att åka hem. Trött var jag med när vi kom hem, vi skulle ha sett på film men det var ingen idé.

Har precis gått tipspromenad med familjen samt mamma, skönt med luft men jäklar vad det blåste.

Nu ska jag förbereda lunch och sen blir det till att vika tvätt och städa. Riktiga söndagssysslor, tråkigt som bara den men det måste ju göras. Jag ser faktiskt fram emot att börja skolan igen. Lite vuxenrelationer igen. Barnen är underbara men jag blir snart tokig av att bara gå hemma med dom hela dagarna. Barn, mat och disk dagarna i ända. Nej jag är hellre borta på dagarna så jag kan längta efter barnen och sen njuta när jag väl är hemma. Nu har jag varit hemma i ett år och där går min smärtgräns. Nu vill jag göra nåt nytt. Vara annat än bara mamma liksom. Fast det är klart jag kommer att sakna ledigheten när jag väl är i gång men så är det ju alltid. You want what you can´t have.



Kommentarer
Postat av: Sara

Håller med. Man kan nästan längta efter att skriva ibland=) Men alltför privata saker förstår jag inte hur folk lägger ut som sig själva även om det är kul att läsa eländet=)

2008-10-20 @ 10:04:58
Postat av: Pernilla

Så det börjar bli dags för skolan igen. Matte... mmm. Lycka till med den!



Kram!

2008-10-20 @ 14:04:19
Postat av: mitha

Hej



Usch fick så dåligt samvete att jag itne vart in hos dig på jättelänge. Hoppas du mår bra!



Ska lägga mig här nu men lovar att komma in imorron o skriva lite mera!



STOR KRAM

2008-10-20 @ 22:00:14
URL: http://himmelohelvete.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0