2008 10 08

Idag var det marknad här i lilla Krille, åkte in med Alex en stund på förmiddagen och vi tog oss ett varv. Lämnade Alice hemma med pappa och Felix var på dagis. Det kan ju vara lite mysigt med marknader men jag måste säga att det är mest skräp som säljs, ja allt är ju så klart inte skräp men det finns inget som lockar mig. Köpte med mig lite nougat hem, samt hämtlunch det var viktigt det :) Men det var trevligt att komma iväg en stund och umgås lite och det är ju huvudsaken.

I går planterade vi vårlökar i en rabatt, vi hjälptes åt alla tre. Får se om det blir fint sen när de kommer upp i vår. Annars är det lugnt här hemma, Kimpa är hemma och det är mysigt. Han har dock svårt för att bara sitta ner och vila, han vill ha nåt att göra så han har småpysslat en del. Jag har även hunnit med ett föräldramöte på dagis där jag anmälde mig inför ett kommande brukarråd. Har alltid velat vara med men har inte blivit av förut men nu sa jag till som sagt var. Jag gillar att engagera mig och framför allt att ha något att göra. Nu när jag inte jobbar längre har jag ju tid med sånt här. Visserligen är detta inte betungande, tror bara att det är två möten per termin eller nåt sånt.

Idag knackade det på dörren och utanför stod en tjej som bor här i närheten. Hon hade sett på min blogg att jag hade fått gröt från buzzador och det hade hon oxå fått men hennes dotter tyckte inte om den så hon kom hit med den. Det finns verkligen snälla människor. Tack!

Pratade med Mia idag också och ingen bebis än, idag är det tionde dagen på övertid. Hon har fått en tid för igångsättning men jag tror det startar av sig själv snart. Får hoppas det.

Just förresten Felix har tappat ännu en tand, tre hittils och Alice har fått två nya så hon har numera åtta små bissingar, det går verkligen fort.



Sista sommarblommorna från trädgården. Solrosorna har Felix planterat på dagis <3



Pallan leker med kameraväskan



Hennes tand sticker ut, mkt osnyggt :)



Kärlek!



Glugg efter tanden, dags för sängen.

Kommentarer
Postat av: Sara

Marknad är lite mysigt även om de bara är skit som du säger. Nougat hade inte varit fel att trycka i sig framför tv:n nu=)

Tänk min lilla TYra har bara 6 tänder hon.. haha.. lite sen med den biten men däremot pratar hon mycket. Ha de töpp!!

2008-10-08 @ 21:10:46
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Jag har INTE varit på marknaden...

2008-10-08 @ 22:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0