Det närmar sig skolstart

Nu är det mesta klart inför min skolstart. Det är ju bara tre veckor kvar nu så det närmar sig verkligen. Tre veckor är ju ingenting alls, det är ju över på en kvart liksom. I dag fick jag välja klass och till och med studiegrupp så det gjorde jag. Lite lyxigt att få välja så där. Det spelade ingen roll vart jag placerade mig så jag valde en grupp med två tjejer jag pratat med förut och den klassen där Pia går, hon hade pratat om de båda klasserna och den jag  valde verkade ha mer sammanhållning därav valet. Ska bli spännande att börja igen. En blandad känsla egentligen. Ser inte fram emot att börja gå upp 5 på morgonen men det ska väl gå det med. Kommer antagligen få gå ett par km till bussen varje morgon, inget jag ser fram emot heller, blir svårt att hinna med, men hey det är dumt att klaga.

Tummen är inte bättre. Det gör inte ont, bara när jag rör vid den eller kommer åt saker med den. Den är liksom stum och svullen. Lite trixigt att klä på Alice man är ju så van att använda båda tummarna, men det funkar och jag får skylla mig själv. I morgon ska jag in med Alice på tiomånaders kontroll. Ska bli kul att se vad hon väger nu. Hon är fortfarande en knubbis, en gullig liten knubbis. Hon vill inte längre ha lika mycket mat som förut, här om kvällen spottade hon ut vällingflaskan efter tre sug och lade sig sen och sov hela natten ändå. Hon blir stor så fort.....Har fått dagisplats till henne och hon kommer att börja skolas in i mitten på januari nån gång.

Är redigt shoppingsugen nu och det som lockar mest är massa Ikeaprylar, nya julgardiner, tyg till husvagnen och en massa kläder till mig och barnen. Köpte ju väldigt mycket kläder till Felix i början av hösten men sen sa det pang och han växte ur allt och bytte storlek så han behöver nytt igen. Sen vill jag även köpa julklappar, i år ska jag köpa till alla igen, det är roligare så. Kul att ge bort juklappar om man får tag i några bra vill säga. Felix har redan börjat skriva en önskelista till tomten. Flugsmällare och legoborg med drake som han hittade på Maxi står det än så länge, men den lär fyllas på. Flugsmällare önskar han mest för att våran gamla är slängd. Har berättat för honom att han ska önska sig saker till han själv, men han tycker verkligen att vi behöver en ny. Att det inte är nån flugsmällar eller flugsäsong för den delen heller spelar mindre roll. Barn är rara.

Nu ska jag förbereda middagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0