Nässelfeber och förlossning

Vilken dag. Vill börja med att tacka för alla rara kommentarer, Ringde iaf imorse och fick en tid eller nej det fick jag inte för de hade ingen tid  att ge mig men jag skulle komma och sätta mig i väntrummet och det gjorde jag. Satt minst en timma jag Kim och Alice. De kollade till mig då och då eftersom andningen var lite speciell. Efter en timme fick jag komma in och dom kollade på mig. De var förundrade över hur mycket utslag jag hade och att jag hade lyckats att inte klia på dom. Då visade jag ändå inte låren den det var som värst. Därborta blossade det upp mer hela tiden. Fick kortison som jag fick dricka sen fick jag sätta mig i en timme till i väntrummet. Sen fick jag två tabletter, någon form av allergitabletter som ska vara starkare än vanliga. Sen vänta en timme till sen fick jag komma in till en läkare igen som sa att det var nån nässelfeber men varför det hade blossat upp vet man inte. Allergi, virus eller annat. Tre timmar spenderade jag därborta och nu ska jag ta fyra tabletter om dagen ett tag framöver. Och som det har hjälpt vill jag lova. Utslagen syns fortfarande men dom har bleknat oerhört. Skönt. Däremot blir jag väldigt trött av tabletterna, men det ger mig ju en anledning att ta diverse siestor när det finns tid och det är ju alltid skönt. Kan tillägga att det är lätt att bli bemött på rätt sätt och utan tvivel när man dyker upp hos doktorn med så pass synliga åkommor. Annars gäller det ju att snacka för sig.

Nu till en helt annan sak. Fick ett sms runt 7 imorse och min första tanke var nu är det förlossning på g. Brukar inte få sms så tidigt på mornarna. Visst var det så. Linda aka Lail skickade ett sms om att nu hade det nog dragit igång. Jag ringde upp henne och vi pratade några ggr. Alltså vi ringde till varandra ett par ggr under förmiddagen. Så nu är dom nog inne på förlossningen det måste dom vara. Kan tro att det blir bebis ikväll, en känsla jag har bara. Mia ska oxå snart ha barn. Hon var ju beräknad den 28:onde september och Linda den 18:onde oktober så Linda hinner före. Mia har varit inne och gjort en hinnsvepning så det dröjer nog inte där heller. Men Linda hinner först. En annan sak är att de har valt samma tjejnamn vad det verkar. Detta är minst sagt spännande. Min lilla Lail ska bli mamma. Hon kommer att bli en fantastisk mamma.

Nu ska vi lägga barnen här sen blir det till att se på tv. Säsongsavslutning på Greys säsong 4. Har redan sett den men ska se den igen för den är så jäkla bra. Hoppas att femman kommer att sända säsong 5 nu efteråt. Har inte sett den än. Går aldrig att få swesub och jag är bra på engelska men man missar vissa saker och diagnoser. Skitsamma jag hoppas den kommer.

Jag vet att jag tenderar till att bli dramatisk när jag blir sjuk. Men alltså jag är så ovan. Vill tacka alla underbara kompisar som ringt flera ggr och som erbjudit att ställa upp med skjuts, barnpassning och diverse annat. Jag hoppas att ni förstår hur bra ni är och hur mycket jag tycker om er. Finns en anledning till att ni bor i mitt hjärta. All kärlek till er ♥

Kommentarer
Postat av: Anna

Skönt att du fick veta va de va... O att du fick nåt mot de.. Sköt om dig nu o krya på dig.... Kram

2008-10-15 @ 21:16:03
URL: http://annis79.blogg.se/
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Nässelfeber hade jag ofta som yngre,fick ofta uppsöka akuten för ajg svimmade av det.

Hoppas det inte kommer tillbaka till dig.

KRYA PÅ DIG.

2008-10-15 @ 21:22:55
Postat av: Kamilla

Guuud! vad roligt med "nya" bebisar. Syrran ska få en liten kille i december, längtar till att få snosa bebis. Krya på dig! Kram!!

2008-10-15 @ 22:44:43
URL: http://familjenbruce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0