Då var man där igen

Har precis sett klart på Stolthet och fördom som jag fick låna av Tina igår, jag älskar den filmen. Jag är en sucker for romance alltså, men visst jag kan hålla med om att det är för lite kärleksscener eller vad man ska säga, tror inte det är en enda kyss i hela filmen bara en sån sak. Men jag älskar den ändå, jag är så mesig men jag gör verkligen det! Ja som sagt Tina var här en sväng igår eller närmare bestämt halva dagen och det var så trevligt så. Hon hade med sig presenter till barnen och vi åt och fikade och hade det allmänt trevligt. Det är härligt att en kompis tycker om mina barn så mycket som hon gör. Det är helt otroligt hon är verkligen galen i dom. Felix och Tina har alltid gillat varandra mycket, och hon var barnvakt åt honom en del när han var mindre. Jag tror att hon och Alice kommer få samma bra förhållande med varandra. Men vi får nog se till att ses lite oftare för att det ska ske. Felix träffade hon nästan varje helg hela hans första 2 år åtminstonde.

I går hade vi varit utan tv i ca 11 dagar eller så och det har inte spelat mig nån roll alls men alltså igår började ju Idol igen och då var det dags att glo på burken alltså. Kimpa köpte en ny tv-antenn i måndags eftersom våran gamla var så gammal och dålig och den gick han upp med på taket och satte tillfälligt upp runt skorstenen med hjälp av spännband. Och det funkade bra faktiskt, jag kunde se hela Idol, sen fastnade jag även framför Jersey girl som jag dock har sett ett par ggr, men jag hade ju lite tid att ta igen i soffan.

I natt krånglade Alice en del. tror hon kommit in i den här separationsångestfasen som kan komma vid nio månader så hon grät och jag var uppe och gav henne välling vid två tillfällen och ammade henne vid ett. Så imorse var jag så trött så jag försov mig och vaknade 25 minuter innan vi skulle vara på dagis. Men jag fick i Felix frukost och sen knallade vi iväg. Alice fick frukost efter dagis men hon hade iaf fått en flaska välling tidigt på morgonen.

Sen har jag även satt ett rekord! Inget jag är stolt över snarare en sak jag skrattar åt hur dumt det än må låta. Jag har inte vägt mig på länge, inte på hela sommaren, inte sen i början på maj tror jag faktiskt. Jag har känt på mig att jag väger mer än någonsin och igår när jag ställde mig på vågen så hade jag ett nummer i huvudet och det roliga var att när jag öppnade ögonen däruppe på vågen (ja jag vågade knappt till en början) så vägde jag exakt det antal kilo som jag trodde att jag skulle väga. På pricken alltså. Och det är rekord. Jag har aldrig någonsin vägt så här mycket förut. Jo när jag var gravid med Alice i slutet men det räknar jag faktiskt inte med. Ska jag skratta eller gråta? Jag väljer att skratta. Det finns ett uttryck som jag brukar använda mig av och det är: Man är vad man förtär och det stämmer så jäkla bra in på mig. Jag har börjat gå långpromenader igen och jag ska absolut tänka på vad jag stoppar i kakhålet men förutom det kan jag inte lova något alls, det är svårt och det är en lång väg att gå och jag vet inte riktigt hur det är med motivationen. Viljan finns där men orken? Jag vet faktiskt inte. Skulle behöva bryta allt, alla vanor hela alltet. Jag vill så gärna, jag vill inte att barnen ska växa upp och bli överviktiga. Men det tror jag faktiskt inte att dom blir. Alla i Kimpas familj är smala och jag blev inte tjocker förrens efter ett antal år som sambo med Kim trots att jag är uppväxt på socker. Jag vägde inte ens 50 när jag träffade Kimpa. Och det är inte barnen som äter en massa det är jag och bara jag. Men det är självklart inte bara ätandet utan mycket stillasittande och det går ju lätt att ändra på. Som sagt jag lovar inte nåt, men jag önskar så mycket, så mycket!









Alice fick tag i min HM kartong men jag ifrån henne allt efter att jag hade förervigat ögonblicket på bild, och Felix var med innan han gick till dagis för att ta kort. Alice har som ni ser upptävkt tjusningen med Felix rum och jag plockar upp småsaker som en tok därinne dagligen och det funkar bra.

Nu ska Alice få lunch sen ska vi snart hämta Felix. I helgen blir det en tripp till Oxhälja tror jag.

Saknar dig pappa!

Kommentarer
Postat av: charlie

kan du inte sätta ut en bild på när du är liten som man kan jämnföra med alice? vore coolt ni måste väl varit jättelika?

scanna in något kort å lägg ut! kram

2008-09-04 @ 19:07:01
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Vi ska oxå till Oxhälja,på lördag..

Hoppas det blir skapligt väder..

KRAM

2008-09-04 @ 22:14:01
Postat av: Bea

Yes, oxhälja! Ska dit jag med! Kanske ses vi där? KRAM ta hand om dig och fortsätt ta så fina bilder

2008-09-04 @ 22:50:12
Postat av: jea

en liten svärdsluserska... hihihih

2008-09-05 @ 18:28:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0