Perfect day

I dag har det varit en härlig dag! Kimpa var hemma idag då han inte mådde bra. Så vi började dagen med en gemensam frukost och hade en mysig förmiddag hemma. Fikade lite och gav Alice lunch sen drog vi till stan och handlade en jävla massa mat, sen till Lidl där vi köpte en jävla massa glass, så nu är frys, kyl och skafferi fyllt med råge. Efter att jag hade plockat in all mat och disk så gjorde jag tacos som vi mumsade på, sen drog vi iväg och fiskade. Fick bara en liten fisk som vi kastade i igen. Jag tycker det är mysigt men när de får napp så är det inte så roligt längre, vegetarian och djurvän som jag är så får jag mest ångest när de stackarna sprattlar och tjippar efter luft. Inte min grej, men det var mysigt att umgås.

Alice har förresten börjat krypa, hon har ju kunnat ta några kryptag förut men hon drar sig fram och har på så vis tagit sig runt i hela huset en månads tid eller så. Men nu kryper hon litegrann sen lägger hon sig ner och drar sig fram då det går fortare, men hon kan lillan!

Nu ska jag lägga barn sen ska jag äta valnötsbröd och glass framför Prison break. Vi har sex and the city filmen hemma och Kimpa vill se den med mig. Men tycker vi ska vänta till helgen, är han galen?? Vänta, vad är det? Har redan haft en hemma länge nog. Ska nog bearbeta han.

     

     

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Fina bilder, ser jätte mysigt ut................

vad är det jag läser, har filmen kommit ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-09-22 @ 20:59:38
Postat av: tezz(misskelly/engla_matte)

Ser ut som om ni har haft en mysig dag.

Å vad läste jag handlar du på lidl??hehe..

2008-09-22 @ 22:22:22
Postat av: Sara

å vilka mysiga bilder!! härligt när an kan ta vara på dagarna för snart äre svinkallt. Tyra är fortfarande pigg. Nu har det snart gått 12 timmar sen hon spydde (kl 13) så ví får väl se vad som händer. Nu ska jag ta o ge lillan käk och sen ska vi ta oss ut till nån lekpark så att hon kan få aktivera sig lite.

2008-09-23 @ 11:51:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0