Well I guess I´m not that good anymore, but baby that´s just me

Jag är en riktig slapptaska, jag får ingenting gjort och jag är så trött och slapp, det ska man ju inte vara när man bara är hemma hela dagarna. Eller det är nog snarare det som är problemel. Jag åt nyss lunch. Frukost åt jag vid ett. Mia och Charlie kom och hälsade på idag efter tio och jag satte igång och baka när jag kom hem från dagis. Ville ju ha nåt att bjuda damerna på, första satsen glasyr fick jag dock slänga och göra ny och Zarah sprang runt med poop i hela rumpan. men jag lade Alice och gjorde det bästa av situationen, hann t.om få på mig lite smink så jag slapp se ut som en levande död. Det var väldigt trevligt att ha flickorna här hur som haver.

I morgon bär det av till Evas stuga. Vi åkte dit förra året med, då jag blev ihopklämd i sängen mitt i natten. Så nu ska vi dit igen. Åker dit imorgon em och äter och dricker gott tillsammans sen sover vi över där en natt. I år är vi fler, förra året var vi 5 varav 4 som sov över, i morgon blir vi 7 st som sover över där. Ska bli riktigt kul faktiskt. Eva ska laga god mat åt oss också. Jag vet att jag har tjatat om det här förut men jag är verkligen välsignad. Jag har så många underbara människor i mitt liv! Jag har verkligen det. En massa underbara kompisar och tre familjer. Det är så skönt att ha det så här. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan alla er underbara människor, verkligen alltså. Och imorgon får jag träffa några av dom igen. Vi ses ju inte så ofta längre så det ska bli så kul! Håller på att ladda batterier till kameran så jag kan ta med den och ta en massa kort. Sen blir det att packa och hålla på imorgon och fixa nån som tar barnen, men A har redan sagt att hon kan ta dom, väldigt snällt det. Men jag vet inte hur det blir än men det löser vi imorgon. Men sen blir jag så löjlig med för idag har barnen varit extra underbara och lekt med varandra och jag tittar på dom och undrar hur jag någonsin ska kunna åka ifrån dom? Men det kan jag så klart, det är ju bara en natt. Man får inte bli bekväm utan ut och roa sig och umgås lite är nog precis vad jag behöver.

Nu ska jag ta och klä på Alice sen ska jag joina Kimpa, Felix och svärfar därute. Behöver verkligen luft känner jag, Alice med.

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Vad kul att inte det "gamla" gänget har glömt dig:). ha det så gött, och festa lagom;).

2008-09-18 @ 18:21:57
URL: http://familjenbruce.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0