Mirror mirror on the wall

Okej okej okej vad ska jag skriva nu då? Jag suger på att inleda ett bloggilägg och samma sak med rubrik därav diverse knepiga rubriker, men det har ni nog redan fattat. Hur som helst vi börjar från början. Kimpa höll på med husvagnen hela söndagen han är en riktig workoholic den där mannen. Klockan 22.00 kom han in från garaget och då hämtade jag honom. Jag satt och såg på tv på kvällen och hörde hur nån av katterna var på väg in genom luckan, men kom inte in det bullrade som bara den så jag gick dit för att se om nån av barnen låst den för ingång och då kom Fleeze tillslut in och han kunde knappt gå utan stapplade runt och ramlade omkull, min första tanke var att han blivit påkörd men sen såg jag att det satt någon form av nät runt hela hans kropp. Jag sprang och hämtade Kim eftersom han hanterar såna här situationer bättre än mig som bara får panik. Kimpa lade honom på rygg i sitt knä och började ta bort nätet. Det var tur att katten kom in för annars hade det slutat illa han kunde ha strypts eftersom det satt ganska hårt runt halsen på honom. Jag kan säga att jag kramade Fleezen en hel del efteråt. Sen när Kim kollade så insåg han att det var Felix bandymålnnät som han hade fastnat i och målet och halöva nätet låg ute på gatan så han måste ha kämpat ett tag och säkert sprungit runt i panik med hela målet efter sig eftersom det målet annars finns på våran baksida. Jaja det slutade ju gott iaf, frågan är hur han lyckades att fastna i det.

Och den där katten ska jag tacka nej till. Det finns inte plats för en katt till just nu. Jag vill ju gärna starta en liten uppfödning men jag har ju tre kastrater hemma och jag skulle aldrig kunna göra mig av med någon av dom bara för att få plats med nya katter, inte en chans. Jag har skaffat dom för att jag ville ha dom och då ska jag ta hand om dom. Det där med att avliva och skaffa nya djur hit och dit är inget för mig. Jag tycker inte att man gör så och det skulle aldrig falla mig in. Vi kan testa att ta en kull på Zarah och sen får vi se sen vad som händer, kanske inte är något för mig alls.

Annars händer det inte mycket här. Väntar på att min lilla Mia ska åka in till förlossningen, men än så länge är hon hemma om det inte hänt nåt i natt vill säga. Alice har börjar röja runt en del och ska nog börja sova en gång per dag för igår tex somnade hon inte andra gången jag lade henne sen var hon så trött på kvällen så hon bokstavligt talat lade sig ner på golvet i köket och kunde knappt hålla ögonen öppna när hon drack sin kvällsvälling. Har för mig att Felix var 1 år när han började sova en gång per dag, men å andra sidan lade han sig senare än Alice på kvällarna så det är nog dags nu. Varför går det så fort för? Hon har fått dagisplats nu med och om 5 veckor börjar jag skolan igen!

Kimpa är en perfektionist och arbetsnarkoman, jag är hans raka motsatts. Opposites attract eller?

Nu ska jag klä Alice sen ska vi ut och promenera lite med Alex.





Kommentarer
Postat av: Johanna

Lilla sötnosan!

2008-09-30 @ 10:30:34
URL: http://bruno.webblogg.se/
Postat av: Tina

Hon är så gullig så jag vet inte vad jag ska ta mig till =)

Och himla tur att Fleece klarade sig! Usch vad ruskigt, jag förstår att han fick mycket kärlek av matte sen <3

2008-09-30 @ 11:20:20
Postat av: Anonym

Hej! Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att ägna en minut åt att vara supersnäll mot mig och rösta på mig i den här fototävlingen



http://microsites.nokia.se/6220/index.php?thanks=1#/grid/1/-1/votes/5185986



Vore hur snällt som helst och det skulle göra mig jätteglad! :D



PS. Du kan även vinna en fräsig mobiltelefon när du röstar :)





Med vänlig hälsning

Astronauten

http://astronautenochfrank.blogg.se

2008-09-30 @ 11:23:33
Postat av: Sara

Usch va otäckt med kissen. Tur att allt gick bra. Oliver, mammas o pappas katt fastnade i en grävlingsfälla en gång som nån hade gillrat. Det var massa honung eller nåt i. Katten höll på att aldrig bli ren.. men honom var det ju ingen fara med mer än att han blev instängd..



Gud va spännande att det är en bebis på gång i kompis-kretsen. Det är så himla spännande när det är smått på gång.



Sköt om dig!!

2008-09-30 @ 13:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0