Hallelujah

Some live for the bill some kill för the bill.....

Mätt och nöjd, middagsbestyren är klara här och alla är mätta och belåtna. Sitter och lyssnar på Clef och barnen leker. Kimpa är i garaget i vanlig ordning. Frågade honom idag om han skulle vara inne idag eftersom han alltid jobbar med diverse saker efter jobbet men det finns alltid något att göra. Försökte muta honom med en massage, men men det får väl bli senare om jag hinner vill säga. Tina upplyste mig om att det är tv som gäller ikväll, Idol och Desperate housewives som börjar idag *yeay*. Det här med att sitta i soffan och se på diverse serier är härligt. Just nu lever jag ett väldigt okomplicerat liv, inga bekymmer. Not a cloud in sight som sagt. Njuter gör jag kan jag lova. Snart börjar skolan och då får jag häcken full.

På lördag "firar" jag och Kimpa 11 år tillsammans, men vi har konkurrens av Kanelbullens dag. Så vill du göra mig extra glad Kim så kommer du hem med en jäkla massa bullar på lördag, eller bäst är nog om du låter bli. Kommer nog inte bli nåt firande av men jag funderar på om vi ska ut och äta tillsammans på kvällen eller så eller bio eller vad som helst. Kan vara skönt att komma hemifrån och umgås bara vi två lite. Får väl se vad som händer. Inte så noga det där, är ju bara en vanlig dag.

Pratade med J på msn förut och hon föreslog att vi skulle ses och dricka lite vin tillsammans snart. Jag är på svarade jag då. Vore riktigt skoj att ses lite och tjata, det behövs. Det är inte mycket som slår att sitta tillsammans några tjejer och tjata om diverse saker. Mer sånt alltså!
Måste säga att det är härligt att vara omringad av så många underbara människor. Jag måste ha världens bästa vänner alltså. Jag kan prata med er om allt. Jag vet att jag tjatar men jag älskar er, each and everyone of you, ni är bäst ♥

Mia har inte fått nån bebis än, snart snart! Nu ska jag skaka välling åt fröken här! 

I'm not denying I'm frightened a much as you. Though I'm barely touching you I've shivers down my spine, and it feels divine
.

Kommentarer
Postat av: Sara

Försökte skriva kommentar tidigare men det gick inte av ngn anledning. Gör ett nytt försök.. kanske allihop brakar till samtidigt eftersom jag försökte flera ggr men då vet du ju vad det beror på och att jag inte fått nån psyk-knäpp=)



11 år, det är länge det.. jag tycker att 6 år känns som en evighet. Hoppas ni får till ngt mys för det behövs verkligen ibland att man får lite tid på egen hand.

2008-10-01 @ 11:40:08
Postat av: Jeanette

Grattis, vad kul, det är alltså mer än 11 års sedan som jag satt och prata med kim i telefonen och prata hit dom till bäckhammar på fest hos Tina... åren går, du det vill jag läsa, hur du och kim träffades.... ha det bäst

2008-10-01 @ 12:06:30
Postat av: Sara

haha vart åkte vi någonstans då? Det hade inte vart några fel. Jag skulle gärna bli lite uppassad av personal någonstans=)

2008-10-01 @ 12:44:28
Postat av: Tina

Och det syntes redan då vem Kimpa hade ögonen för... =)

Det var roliga tider det! Vi får tacka Jeanette för att hon aldrig varit rädd för att prata med obekanta i telefon..hihihihi

2008-10-01 @ 14:45:18
Postat av: Sara

Ja ibland får man sina ljusa stunder och tar hand om gamlingarna;) Det är dock väldigt sällan men man mår så bra efteråt (kraken är ju ensam jättemkt). Snart kommer Jimmys mamma hit och ska ta hand om Tyra en stund tills han slutat jobbet. Taskiga arbetstider som bara den just för tillfället. Ha en fortsatt bra dag!! (Skönt föresten att kissen är friskförklarad.. när djuren blir sjuka är det varken roligt eller billigt)

2008-10-02 @ 16:00:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0