Mestadels plugg

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade er kära vänner! Men det är så segt nu, det enda som händer är att jag pluggar. Nu är jag riktigt trött på detta. Det är så mycket att läsa och göra, när man kommer hem på kvällen så är man aldrig ledig på riktigt utan att ha dåligt samvete över skolan. Och sen får man leva på csn och det blir man ju inte rik av om man säger så. Nu vill jag ha ett jobb att gå till på dagarna och sen komma hem och vara hemma. Hatar att jag behöver köra iväg barnen till dagis varje dag för att jag ska hinna plugga. Felix vill inte dit längre, han är mycket hellre hemma. Mina små grisar, idag ska jag försöka att lägga på ett kol så jag kan hämta hem dom tidigare, men det kan bli svårt då jag måste göra klart hela den här uppgiften idag och den är mastig sen vill jag hinna med nån tentafråga med. Jag ska antagligen spendera helgen på universitetsbiblioteket upphettsande va?? Har inte alla böcker och har inte mycket till val tyvärr.

Igår klippte Kim det mesta av häcken. Han fick låna grannens röjsåg och då gick det hur snabbt som helst. Men nu ser det inte så bra ut, häcken behövde tas ner men nu är det inte lika insynsskyddat som förut. Vi har ungefär 10 olika häckar på våran gård för att inte tala om buskar så det var väl bra att han fick ner iaf en. Annars så var det Greys igår, men alltså det är så jobbigt att titta på numera. Det är så jävla tugnt, varenda avsnitt är så tugnt så jag har svårt att andas och tårarna bara strömmar, men jag älskar det!!

Får se om vi hinner med att titta på en brasa idag, om det ens blir nån vill säga. Det är ju eldningsförbud och svärfar berättade att de ställt in en massa offentliga majbrasor i Sthlm där brandkåren brukar vara med så vi får väl se om det blir nån eller inte.

Nu ska jag skriva en bilderboksanalys och måtte jag hålla mig till det och inte göra en massa annan skit hela tiden haha. Ha en bra Valborg nu!








Kommentarer
Postat av: Ida

Jaa, det är tamejfan tungt att titta på Grey's, men sjutton vad bra den är! :) Det får vara tungt då :P



Hoppas ni får en mysig valborg!



Kram

2009-04-30 @ 11:09:15
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: Tina

Åh jäklars vad ni har fått bort bröte! Det blev ju en helt ny baksida. Fattade inte vad det var jag såg först =)

Och vad är det lilla Pallan har satt på huvudet? Är det ett par trosor tro? Haha, gulligt värre iallafall!

Ha en mysig valborg ni med, stor kram

2009-04-30 @ 19:14:19
Postat av: Maria

Haha nej riktigt så stora trosor äger jag icke. Det är en kockmössa ser du väl :)

2009-05-01 @ 20:40:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0