Faster!

Nu har jag äntligen blivit faster!!! Det blev en liten tjej. Brorsan ringde för nån timme sen och berättade den glada nyheten. Jag är så glad över detta ska ni veta, det är så himla kul.Hon var svarthårig och hade mörka ögon, jag tror att hon är hur fin som helst. På söndag åker vi neröver och träffar henne, ska bli så skoj! Magnus hade ingen vikt och längd på henne än eftersom hon var så färsk och inget namn heller, men det får hon ju ett snart lilla kakan.

Annars har jag pluggat idag och hämtat ett paket från HM på 6 kg. Massa kläder till barnen. Några plagg till mig och en höstjacka till Kimpa, som är förövrigt är på kräftskiva. När jag har lagt Alice så ska jag och Felix ha fredagsmys med glass och film. Har en känsla av att jag kommer att somna i soffan eftersom jag är så himla trött.

Imorgon åker vi hem till Mia och samlar ihop alla flickkläder som hon fick låna av mig när hon fick Nellie, sen handla och sen ner till lillasyster som fyller 25 år. Se packa, tvätta och packa bilen full inför Göteborgsresan på söndag.

Kram och trevlig helg på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0