Öland

Nu är vi hemma igen och jag inser att jag lurat en del människor genom att skriva att vi skulle vara på Öland i en vecka. Vi var bara där i fem dagar måndag-fredag. Men vi har haft det riktigt bra och det är tråkigt att vara hemma igen. Jag älskar att vara borta och skulle mer än gärna stanna en vecka till men det går ju inte. Vi åkte i måndags och hämtade nyckeln till stugan. Sen åkte vi och handlade och köpte med oss pizza som vi satt och åt på altanen.
 


Sen gick jag och Felix ner till stranden och badade fötterna.







På tisdag åkte vi ner till Långe Jan nere i Ottenby, där klättrade Felix och Kim upp i fyren sen åt vi en god lunch för 400 kronor.





















Drog vidare till Ekebyborgen (tror jag det hette) och bakade bröd och klappade på grisar. När vi kom hem till stugan åkte Kim på jordens migrän och blev sängliggande hela kvällen. Jag och barnen gick ner till stranden och badade.


 
På natten svimmade Kim inne på toan, det smällde till som bara den och jag blev livrädd. På onsdagen drog vi till Ölands djurpark. Kollade på djuren, åkte karuseller äppelmasken finns där numera. Snacka om nostalgi! Sen gick vi till badlandet och åkte vatten rutschkanor, så jävka skoj! Jag smällde dock på Felix men det gick bra och han skrattade bara. Var på piratlandet med och åkte men eftersom det var mer anpassat efter barnen så kunde man som vuxen slå sig en del. Jag åkte ner för en stor gul bana och flög som en kanonkula. Desto tyngre desto fortare gick det så det gick fort för mig som ni förstår. Till slut var vi så kalla så vi fick bege oss upp ur poolerna tog en glass och åkte hem och åt och tog ett kvällsdopp, hela familjen den här gången.
 














På torsdagen gav vi oss iväg till Böda sand där alla utom jag badade. Såg ruskigt kallt ut i vattnet! Sen åt vi lunch och barnen lekte.
 













Felix provade på det här roliga!

På vägen hem åkte vi in på en glassrestaurang och åt glass för 300 kronor! Supersnygga glassar var det! På kvällen skulle vi ha tagit ett kvällsdopp igen men då regnade det en sväng så vi stannade i stugan. På fredagen skulle vi ha åkt till Borgholms slott och Solliden men valde att åka hem eftersom Kim var trött och resan hem tar ju ett par timmar om man säger så. Åkte förbi svärmor på vägen hem och åt en supergod middag.

Summering: Vi har haft det jäkligt gott, kom hem bra mkt fattigare men det var det värt! Och det allra bästa av allt var att jag BADADE! Det har jag inte gjort sen 2002, så gissa om det var härligt!

Idag är vi hemma och tar det lugnt och jag är redan uttråkad! Saknar mina vänner! I veckan händer det saker kan jag säga. Bla så ska jag iväg på exkursion igen. Känns lite blandat denna gången med. Vi ska åka båt och buss runt Vänern och sova på vandrarhem. Är borta från onsdagmorgon till måndagkväll och det känns hårt att vara borta hela helgen och fem dygn från barnen. Men jag vet att det kommer att bli roligt oxå.

Idag är det förövrigt sorg! Skulle ha gått på U2 ikväll och vart jag än läser så skriver alla hur jävla bra konserten var. Jag vet! Skulle ge mkt för att vara där. Jag hade dom bästa platserna ever och det svider i hjärtat att jag tvungen att sälja dom! Kommer dom hit igen så ska jag gå och inget ska stoppa mig!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Vilken härlig semester ni verkar ha haft! Allt bra här, ingen bebbe än!



Kram



Anneli

2009-08-01 @ 16:31:43
Postat av: Tezz

Var på Öland bodde ni?Har själv bott där..

2009-08-02 @ 00:27:45
Postat av: Sata

2009-08-02 @ 00:41:25
Postat av: Sara & Tyra

Måste oxå fråga vart på Öland ni var.. såg ju nästan ut som stranden vid oss! vi bodde på gröndals! Fina bilder!!

2009-08-02 @ 00:42:11
Postat av: Tina

Åh vad härligt det såg ut, och fy farao vad underbart att du BADADE!!! Jag vet ju att du älskar att bada i havet och sjön =) Det måste ha varit en underbar känsla efter alla dessa år?



Gällande en eventuell träff imorgon kan jag nog dessvärre inte haka på, för jag jobbar. Hoppas att alla ni andra kan ses iallafall =) Jeanette kunde iaf =)



Stor kram till dig!

2009-08-02 @ 12:18:26
Postat av: charlie

men hur är det med kim?!! svimma kan ju aldrig va bra!

2009-08-02 @ 13:01:41
Postat av: Anonym

Anneli: Låter härligt att höra att allt är lugnt och att bebisen stannar inne på jäsning ett tag till!



Tina: Synd att du inte kan imorgon. Befarade detta! Men vi sa det att det blir snart igen så då hoppas jag du kan. Och ja det var UNDERBART att bada!



Charlie: Nej det är aldrig bra att svimma, han mådde mkt bättre dagen efter men han var riktigt dålig på kvällen och natten. Nästan otäckt faktiskt. Ser fram emot morgondagen!

2009-08-02 @ 15:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0