Zzznark!

Idag är det allt en seg dag. Mår inte bra, har ont i halsen och är förkyld. Har ingen feber men är matt och öm i kroppen. Kim är borta och jobbar med vagnen, han är så duktig men jag skulle helst ha honom hemma! Orkar inte ta tag i något och sen behöver vi verkligen handla. Lördagsgodis (smågodis) sitter högt på listan men vi behöver så mycket annat med. Allt är slut känns det som. Vet inte vad jag ska fixa för middag, måste nog handla innan. Har ringt in morsan så vi slipper släpa med barnen till Maxi. På tal om Maxi, ibland lönar det sig faktiskt att handla där. Fick 100 kronors rabatt igår och sen en bonuscheck på 100 spänn, vilket i sin tur betyder att vi får 200 spänns mat gratis idag. Sånt gillar snåljåpen i mig haha.

Barnen ser på finska bompa och Felix ifrågasätter varför de pratar finska. Och vet ni vad det undrar jag med. Moi mokulat (?) kommer vi väl alla ihåg. Men alltså nu 2009 finns det så många finsktalande barn i Sverige? Jag kanske är dum i huvudet men jag undrar faktiskt det.

Längtar efter Kim, igår kom han hem sent och idag har jag knappt träffat honom. Vill ha honom här, speciellt nu när jag känner mig risig.

Nu ska jag sätta på mig ett ansikte så jag ser någolunda anständig på Maxi, men tror fan inte jag lyckas idag haha. Man ser ju ofta ut som man känner sig!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Förstår precis hur du känner vännen, tur att vi har våra älskade män! Vi är nog världens lyckligaste som har dom, så att vi blir ordentligt bortskämda!



Krya på dig vännen...

2009-08-15 @ 18:01:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0