Whining

Börjar med att varna för ett gnälligt inlägg för det kommer det säkert att bli. Har precis kommit hem från skolan. Idag har det stressats. Vaknade lite sent imorse och slängde mig in duschen. Felix hade kissat i sängen så han fick jag duscha, sen sminka mig snabbt samtidigt som jag öppnade dörren till Alice rum så hon skulle vakna till. Sen drog jag upp Alice och klädde på henne och iväg till dagis. Hann inte ens få på flickan hennes skor, utan hon fick åka i strumplästen, tur at vi bor 200 m från dagis. Jag lämnade barnen runt 7.20 och sen iväg till bussen som jag förövrigt höll på att missa. Den gick tydligen tio minuter tidigare än jag trodde. Panik var det, men jag hann med då chauffören väntade på mig när han såg mig komma flåsandes. När jag kom upp på bussen var jag svettig som en liten gris. Kom sen till skolan och köpte en macka eftersom jag inte hann göra iording några hemma. Hade lektion ett par timmar sen lunch och arbete med bokanalysen. Bussen tillbaka till stan och springa till posten och posta ett paket och sen till bussen igen. Sen till dagis och hämta barnen. Nu är vi äntligen hemma. Men inte Kim, han är i Karlstad med några kompisar. Stånk och stön! Jag är hur trött som helst, blöt och har skavsår på fötterna. Stackars mig va?? Nej då det är ju så här livet ser ut och det gör mig inget men ibland känns det som att man inte hinner med nåt. Man får aldrig lugn och ro att bara sätta sig och ta det lugnt. Jäkla tur att jag kan napa på bussen hem och till skolan. Det är min tid på dagen det. Och än är inte slitet över. Fick tvätta Felix sängkläder och sen ska det bäddas i hans jäkla säng (loftsäng så det är inte helt lätt), plockas disk och lagas mat. Men ikväll är det Greys! Så jag överlever nog :)

Och i skolan är det likadant det gnälls fortfarande. Idag var det någon som påpekade att hon hade betalat 150 spänn för att åka bussen till lektionen som var skit. Hon tyckte det var waste. Okej det var det kanske. Hon har inte varit i skolan på flera veckor ska tilläggas. Okej det är dyrt att åka buss iaf när man inte har busskort. Men hade detta varit ett jobb hur tråkigt det än hade varit så hade hon allt varit där. Då får man lön och jobb kan man inte utebli ifrån men skolan den kan man göra hur fan man vill med. Varför inte göra det bästa av det? Vi betalar ju ändå för vår utbildning. Jaja skitsamma hennes problem. Men attityden stör mig! Folk gnäller på att det är jobbigt att ta sig till skolan och allt vad det är. Jag åker 12 mil om dagen och går upp 5.30 varje morgon, men sånt är livet. Det är inget jag gnäller över (det enda kanske haha).

Önskade jag hade ett extrajobb eller vann på Lotto eller nåt. Finns så mycket jag vill ha nu:
*Nintendo wii
*PS 3
*Blu ray-spelare
*Ny projektor (inte nödvändigt än men såsmåningom)
*Saker till husvagnen
*Möbler till barnens rum
*Nya kläder
*kissebebisar (hanar på g men tror vi avvaktar)

Ja listan kan göras hur lång som helst, men så är det väl för alla. Plikten kallar, börjar bli middagsdags!

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Förlåt att jag inte hann och prata nåt värre idag. Naturligtvis skulle vi fika och diskutera på samma gång. Jag blir så trött när det är sådär:(

2009-02-26 @ 21:04:07
URL: http://familjenbruce.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej, snälla kommentera i min blogg lite =)? / ronjaponjaa.blogg.se



PUBLICERA INTE DENNA KOMMENTAR TACK!

2009-05-09 @ 21:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0