Tidsbrist

Jaha då var det några dagar sen sist. Typ två eller nåt haha. Har inte nån blogginspiration just nu. Tolka nu inte detta som att jag mår dåligt. Tvärtom, mår bättre än någonsin, men det finns inte så mycket att skriva om. Har varit hemma i två dagar och läst. Men tidsoptimist som jag är så har jag satt alldeles för korta tider på dagis. När jag hämtar barnen vid två har jag inte ens hunnit med en tredjedel av det jag borde hunnit med. Det är frustrerande, dagen har helt enkelt för få timmar. Men en bok på tvåhundra sidor hann jag med, alltid något! När jag väl hämtade lillan och Felix var det fullt upp sen. Alice håller mig verkligen sysselsatt. Hon är högt och lågt lilla gumman.

Kim tog med sig Felix och åkte till badhuset ett par timmar och de kom just innanför dörren. Han var så lycklig Felix. Han hade simmat över hela bassängen med simdyna och muskler. Sen hade de åkt till Mc Donalds och där åt de mat och glass. Felix åt upp allt utom ett par strips. Han hade sagt Åh va gott med hamburgare! Han var verkligen hungrig efter badhuset, man blir ju hungrig av att bada. För han äter aldrig upp all mat på donken annars. Han är inte speciellt stor i maten överhuvudtaget. Men det var skönt för honom att få kvalitetstid med pappa. Mammas vackra lilla pojke!

Mia ringde ikväll oxå så vi snackade en massa. Blir inte att jag ringer till henne så ofta. Får bättra mig tror jag bestämt. Alice var så trött nu på kvällen efter dagis så hon hämtade sin kudde sen lade hon sig i mitt knä på kudden så jag lade henne tidigt idag. Gav henne kvällsvällingen innan sju. Imorgon ska jag till skolan igen. Ska bli kul. Men jag har inte läst litteraturen till imorgon så jag får försöka smälta in i gruppen.

Nu ska jag lägga en trött kille. För en gångs skull är han sliten på kvällen. Han klarar av en del, men badhuset tar på krafterna.



Idag fick jag sätta upp Alice lugg i en tofs. Hon brukar ha hårspänne men en fröken på dagis förbjöd mig på dagis igår. Alice hade tydligen suttit med det i munnen. Hemma tar hon det aldrig, men å andra sidan sätter vi ju om det ett par gånger om dagen.



Tror Felix har lite för mycket lego numera :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad mycket hår hon fått lilla skruttan=) Vad mysigt för Kim o Felix att ha en egen dag på tu man hand!! undrar om Jimmy någonsin kommer att gå till badhuset på egen hand. Han är så anti

2009-02-10 @ 21:13:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0