Vilken jäkla natt!

Igår kväll så såg Kim på film i vardagsrummet och jag satte mig och såg på Beck i sängen i godan ro. Hörde att nån gnällde till vid tio. Lät som Felix, sen blev det tyst. Sen hörde jag att han grät till igen. Gick in till honom och fann honom längst ner i sängen och såg att han hade panik och sa att han var sjuk. Sen kom första spyan i sängen. Sprang och hämtade Kim och vi kom in till andra spyan. Då lutade sig Felix ut och kräktes på golvet. Och han har ju en loftsäng så det var kräks precis överallt. Väggar, golv, leksaker, hela hyllan. Ja precis överallt. Tog oss en tjugo minuter att få bort allt och sen skura golvet därinne. Sen fick han sitta i soffan en sväng sen gick han och lade sig brevid mig i sängen. Kim mådde dåligt han med och hade ont i magen så han lade sig i soffan och sov. Jag ville ha Felix brevid mig så jag kunde hjälpa honom om han skulle behöva kräkas mer. Och sen höll han på hela natten lilla gubben. Sista gången var vid fem imorse och efter det kunde vi somna båda två. Vaknade runt halv nio imorse och gick då upp och ringde till dagis. Felix ville att jag skulle ta tempen på honom och det visade sig att han hade 39,5 lillen. Och jag känner mig inte heller bra. Har varit täppt i näsan och haft lite ont i halsen den här veckan (förra) men det har blivit bättre. Men igår kväll blev det värre igen. Jag har vrålont i halsen och känner mig inte alls pigg. Har massvis att läsa idag så Kim vabbar för Felix eftersom jag måste läsa. Man ska ju lägga ner 40 timmar i veckan på skolan även fast man inte har lektion så jag är väldigt tacksam för att han är hemma. Nu hoppas jag bara att Alice ska klara sig från magsjukeskiten. För får hon det så blir det inte roligt. Idag blir det väldigt lugnt här hemma.

Vill bara påpeka en sak. Jag har fått väldigt många läsare på senaste tiden. Vore kul med nån kommentar då och då. Men det är ju frivilligt såklart.

Nu ska jag gå och läsa en del böcker (närmare 5st).

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Stackars er! Jag lider verkligen med er, det är det absolut värsta som finns. Vi har klarat oss än så länge, men det är väl bara en tidsfråga:(.

2009-02-02 @ 11:42:04
URL: http://familjenbruce.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Stackars er! Det är det absolut värsta som finns. Vi har klarat oss än så länge, men det är väl bara en tidsfråga:(

2009-02-02 @ 11:43:43
URL: http://familjenbruce.blogg.se/
Postat av: Sara

2009-02-02 @ 13:19:32
Postat av: Sara

Usch stackare=/ Hoppas ni klarar er. Det finns inget värre än att må illa o spy.Har inte haft magsjuka på länge mn jag är livrädd att få det. På mammas jobb har en fått vinterkräk nu och jag hoppas inte att vi får nåt sånt skit. Dessutom är jag så orolig för Tyra som äter halvtaskigt i vanliga fall. Sist hon åkte på magsjuka var det ju sondmatning på sjukhuset eftersom hon torkade ut. Så nä usch.. håller alla tummar att ni klarar er och att Felix blir pigg snabbt som attan.

2009-02-02 @ 13:21:33
Postat av: Ida

Jobbigt med magsjuka vännen! :S

Har precis avverkat en vecka med en sådan, och det sög, så jag lider med er!!



Krya på er nu!!



Kram

2009-02-03 @ 07:43:02
URL: http://wiberg.blogg.se/
Postat av: Anneli

Stackare! Tycker så synd om er! Det värsta som finns är att se sina barn må så fruktansvärt dåligt! Ju mindre de är, desto värre är det!! Hoppas på ett snabbt förlopp!



kram

2009-02-03 @ 21:19:09
Postat av: mitha

tvi tvi tviiiiii!!!!



KRAMAR o krya på!!

2009-02-05 @ 20:36:05
URL: http://himmelohelvete.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0