En salig blandning

Har ganska nyss kommit hem från första skoldagen år 2009. Givetvis var jag inte i skolan ända tills nu utan jag hann fika med Maria en sväng och hälsa på Linda en stund. Det var väldigt trevligt, jag röstar för fler spontana träffar! Fick träffa lille Albin med som bara växer och växer. I skolan gick det bra, vi hade föreläsning om sannolikhetslära. Anders pratade b.la om hur stor sannolikhet det är att man vinner på lotto, stryktipset, triss och keno. Sannolikheten att man ska få 7 rätt på lotto är en på 6 724520 i decimaltal 0,00000014. Varje spelomgång Triss som kommer ut består av 8 miljoner lotter och bland dom finns det 4 vinster på en miljon, 4 lotter med 3 klöver så man kan vinna 2,5 miljoner på. Och 20 lotter 3 tv-apparater så du kan få komma och skrapa i rutan där 250 000 är genomsnittsvinsten. På Keno är det lätt att vinna småvinster men chansen på storvinst är som minst där bara 0,000000078. Så det här med att tänka att en nån gång måste det bli min tur, skulle man inte hänga upp sig på. Men vadå folk vinner ju iaf och man ska använda sig av positivt tänkande eller??

När jag kom hem fick jag se att mitt paket som jag beställde igår redan hade kommit!! Snacka om snabbt, det var ju trots allt röd dag igår och allt. En sak som var lite tråkig var att jag hade beställt presentinslagning och valt att betala 49 kronor extra för detta. Jag föreställde mig ett fnt inslaget paket ala Bluebox och döm om min förvåning när detta dök upp i brevlådan:



Vad säger ni? Är denna inslagningen värd 49 spänn?? Jag tycker inte det. För säkerhetsskull så gick jag in på hemsidan och läste om presentinslagningstjänsten där det stod att de skulle slå in med fint presentpapper och att de höll på att få in nytt papper. Man kan ju undra om pappret hade tagit slut när det var dags att slå in mitt paket. Paketet kom fort och det var bra men jag betalar inte 49 kronor för denna inslagning det gör jag bara inte! Mailade dom och berättade det. Nån motta får det allt vara :)

Nu ska jag lägga en grinig unge. Han skulle minsann inte sova. Han vill alltid leka på kvällarna och sätter sig till motvärn. Kim fick ta en dust med honom och jag fick bära in honom på toaletten så att han inte skulle väcka Alice med sitt skrik.

Jag hoppas på att få se på Prison break med min vackra karl snart. Om vi bara får Felix i säng, han är så ledsen efter dispyten med Kim. Vi har förklarat varför vi blev arga men han godtar inte riktigt det. Han gick precis iväg och sa att vi var dom dummaste föräldrarna som fanns, det känns i hjärtat. Hur ska det inte bli när han blir tonåring vilka hårda ord ska man inte få höra då? Underbara lilla Felix som saknade sin familj på dagis idag och tappade sin sjunde tand efter att ha låtsatsboxat med en tjej där. Sen blir han ett argt litet monster. Inte lätt att vara Felix alla dagar. Underbara älskade lilla barn! Ingenting du gör eller säger kan få mamma och pappa att älska dig mindre, hoppas du aldrig glömmer det.

Kommentarer
Postat av: charlie

vad va det i paketet??

2009-01-07 @ 22:08:02
Postat av: charlie

vad va det i paketet??

2009-01-07 @ 22:08:18
Postat av: Anonym

Charlie: En doppresent till Nellie

2009-01-07 @ 22:13:06
Postat av: Tina

Intressanta siffror med lotterna! Tur att jag inte köper. Jag köpte en lott som Friends säljer (anti.mobbnings.org) men det var mest för den goda sakens skull.

Vi ses imorgon på partyt! Kram

2009-01-07 @ 23:01:44
Postat av: jeanette

Vilken inslagning, såg ju typ var det var igenom, KLAGA...hihi

2009-01-08 @ 15:12:55
Postat av: mitha

Nej men va fan!!!! jag har fått paket därifrån nångång o det är ju jättefint papper, har du fått nåt svar av dom?? fy fan va dåligt ärlig talat!



KRAMAR

2009-01-13 @ 12:04:40
URL: http://himmelohelvete.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0