Alice våran krypande katastrofzon

Alice är en liten katastofzon numera som hennes pappa så käckt uttryckte det för ett par dagar sen. Hon tar allt och förstör, äter jord, river sönder tidningar och böcker. Ja inget undgår hennes små fingrar. Nyss så hittade hon Krilleposten som ramlat ner från bordet och hon tittade på mig innan hon tog den och när jag visade att den inte var nåt för henne så tog hon den snabbt som bara den och började riva sönder den. Men trots allt detta är hon ju den ljuvligaste av de små människor. Och idag började hon på förskolan, eller rättare sagt hon började skolas in på förskolan. Vi har fått ett schema för hennes inskolningsperiod på två veckor nu. Nästa vecka ska hon vara där fem timmar två dagar i sträck och då ska hon både äta och sova där. Vi får väl se hur det går. Tror att det kommer att gå bra faktiskt. Idag tog Kim med henne och det hade gått bra. Hon hade suttit i samlingen och fått sig en fruktskål vars innehåll hon hade dissat. Aporna som var med i samlingen ville hon ha. Annars hade hon plockat lite och observerat en del. Själv var jag i skolan och förberedde redovisningen som vi har på onsdag och skrev en opponering på ett arbete. Så imorgon är jag ledig så då kanske det blir jag som följer med Alice till dagis. Har en del att stå i här hemma, har ju tenta på lördag med så det finns att göra om man säger så.

Annars är det som vanligt här hemma. Kim är och handlar nu och när han kommer hem ska vi laga middag. Idag blir det laxfilé, pressad potatis och sås. Blir nog bra, i dessa snåla tider får man länsa frysen :) Lail fyller år oxå det måste ju såklart uppmärksammas på något vis. Vi ska självklart ut och äta nån dag vi tjejer, sen blir det väl nån födelsedagsfika med kanske.

Partyt jag hade gick bra med förresten. Eftersom jag var värdinna i januari månad så fick jag välja tre extra värdinnegåvor och det var ju bra och jag valde två saker som jag annars hade tänkt att köpa. Så jag fick gratisgrejer för ca 600 kronor eller nåt sånt, alltid bra.

Barnen sitter inne på Alice rum och leker med varandra. Felix var ju med på inskolningen idag och han fick vara på sin avdelning medans Alice var därnere och det sa vi till honom igår att han skulle få vara med sina vänner. "Men mamma Alice är ju min bästa vän" sa han då. Dom är för härliga alltså.

Många av er som bett om lösen till andra bloggen med, kul! Ska försöka uppdatera där litegrann.

Kommentarer
Postat av: mitha

Lycka till med inskolningen=)

och tentan m ed för den delen=)



KRAAAAM

2009-01-12 @ 19:13:35
URL: http://himmelohelvete.se
Postat av: Sara

åå vad fint du fått det här inne!! Själv är jag USEL på sånt här. Försökte sätta mig in i det en gång men gav upp suck. Har bett Jimmy som är lite mer haj att hjälpa mig men han har inte tagit tag i saken.



Lilla Alice, redan börjat förskolan. Det har gått så snabbt!!

2009-01-13 @ 13:39:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0