Utmanad

Jag har blivit utmanad av Kamilla.

Så här gör man:

1. Länka till den som har utmanat dig
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv en kommentar i samtliga bloggar så de uppmärksammas på att de blivit utmanade

* Jag är oerhört social, ja nästan sällskapssjuk. Ringer till mina vänner dagligen och träffas mer än gärna. Älskar att ha folk omkring mig och trivs inte när jag är ensam
* Jag älskar att bada och kan vara i vattnet i timmar men tack vara min vikt och min kropp så har jag inte badat i sjön sen sommaren 02 (sommaren 03 var jag nyförlöst, det var så det började)
*Jag lider av väldiga humörsvängningar. Jag kan vara väldigt glad och kärleksfull och allt är top sen en stund senare blir jag vansinnig över något.
* Jag är väldigt nyfiken
*Jag lever över mina tillgångar. Hatar när ekonomin inte går ihop, det kan ge mig ångest. Men jag skulle aldrig tacka nej till något bara för att jag inte har råd. Jag tar mig råd till det jag vill göra.
* Jag är väldigt noggrann med barnens kläder. Jag vill att de ska ha fina kläder på sig och det tar emot att handla kläder på t.ex Maxi. Fint ska det vara. Får alltid komplimanger på på barnens förskola och det känns bra.
* Jag är väldigt kräsen när det gäller mat. Är vegetarian och det löste en del för nu behöver jag inte äta kött och sånt. Men det finns massa annan mat jag inte heller kan med. All form av gröt bara för att ge ett exempel. Hela min uppväxt lagade mamma annan mat till mig en det som serverades om det var nåt som inte passade mig. Nu i efterhand ångrar hon sig men jag var så liten och tanig så hon gjorde allt för att jag överhuvudtaget skulle äta. Det kan man inte tro så här idag :)

Jag utmanar er:

Charlie
Jeanette
Sara
Anneli
Ann Marie
Tina
Moa

Antar att många av er redan gjort denna. Vet att jag själv blivit utmanad och glömt bort. Ledsen att det inte blev så smaskiga sanningar. Kim hade andra förslag men det han sa skulle jag aldrig kunna skriva här. Några hemligheter måste man ju få ha!

Kommentarer
Postat av: jeanette

får se om jag tar utmaningen, har inte sju hemligheter och har inte sju andra jag kan utmana... får se

men kul att läsa

2009-01-23 @ 13:27:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0