Alice mammas lilla Emil

Alice är den underbaraste lilla tjejen jag vet. Jag älskar henne mest i hela världen! Men ibland funderar jag på om vi inte har fått henne för våra synder, eller snarare mina. Flickan är så lik mig så jag blir mörkrädd! Nu menar jag inte utseendemässigt även fast hon är lik mig där med. Men hon har verkligen fått mitt humör. Nu förstår jag vad mina föräldrar har gått igenom med mig! Hon suger musten ur mig den lilla tjejen och det menar jag verkligen! Hon är högt och lågt, stoppar allt mun och gör allt hon vet att hon inte får. Hon tar varje chans hon får att smita från gården och springa långt ut i gatan skrattandes. Hon dricker från tallriken och hon blir superarg när hon inte får som hon vill. Och nu har hon börjat med att köra ner fingrarna i halsen så hon nästan kräks och det här gör hon jätteofta. Ibland väljer man sina konflikter med henne. Man gör så gott man kan som förälder och man ska inte dömma nån om man inte gått ett par mil i deras skor som man säger. Idag när jag tog med mig barnen till dagis så hade hon tutten i munnen och sin favoritkanin i famnen. Hon fick ha det för att hon ramlat längs vägen till dagis och varit lite ledsen. När vi kom fram till dagis skulle jag ta ifrån henne dessa men hon var så ledsen så jag lät det vara en stund. "Får man som man vill för mamma" kommer det då från en av fröknarna. Varpå jag svarar "Ja ibland får man det, för med den här tjejen så får jag faktiskt välja mina konflikter ibland" Då kom hon på sig själv och sa nåt om att hon förstod det. Jag vet mycket väl att man inte ska ha tutte på dagis men alltså fem sekunder efter att man kommit fram give me a fucking break! Hon är ett och ett halvt år och jag är hennes mamma. Ibland blir jag så irriterad så det är inte sant.

Alice är som sagt den underbaraste lilla fisen som finns men ibland tar hon ärligt knäcken på mig. Jag menar det! Hon är inte helt lätt att ta hand om. När min mamma var här för några dagar sen så sa hon att jag avr sur som ättika när jag var liten så det är som jag säger jag får tillbaka för gamla synder!

Hade tänkt att lägga in en massa bilder nu men Kim har som sagt installerat om min dator och satt in Windows 7 och gjort om bland alla korten så jag vet inte hur det funkar längre. Börjar tröttna på det här, men nu har jag iaf mina favoriter tillbaka men msn ser helt crazy ut!

Kommentarer
Postat av: Sara & Tyra

Tyra stoppade också fingrarna i halsen ett tag=) varför kan man ju undra.. det är ju inte direkt mysigt!

2009-07-02 @ 11:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0